Ben geçen sene başından itibaren Tigana aleyhtarlığı yaptım tepki gösterip kombine bilet almadım.Bu sene de almayacağım we Ertuğrul Sağlam'ın yeterli kapasitede bir t. direktör olmadığını savunup onun da gönderilmesi gerektiğini yazıcam. Yine 10. haftada şampiyonluğa hawlu attıktan sonra bu sitede yazılanları şimdiden okuyorum gibi..Ama bu sefer bana tepki gösterenlerin yazılarını kendi mail adresime kaydedip seneye kötü sonuçlar gelmeye başladıktan sonra buraya Ertuğrul Sağlam aleyhtarlığı yapanlarla karşılaştıracağım.Ben kahin filan değilim ama genelde geleceği görürüm.Buna halk arasında görünen köy yakıştırması da yapılmıştır ama bazen beyin ve kalp gözün önüne geçip gerçekleri görmene engel oluyor. Ertuğrul Sağlam çok iyi bir beşiktaşlı olabilir ama bu kesinlikle beşiktaş t.direktörü olabilmesi için yeterli sebep değildir. Bakıyorum da herkes yabancıya düşman. Ben anlamıyorum bizim milletimizi. Ya kardeşim bakın Kore'ye bakın Japonya'ya adamlar yabancı antrenörler getirip kendi antrenörlerinin onlardan birşeyler kapıp futbolu öğrenmeye çalışırken bizimkiler sanki kendileri dünyanın en zeki antrenörlerine sahipler ya hiç yabancı istemiyorlar. Getireceksin 2-3 tane kaliteli yabancı sonra kendini geliştireceksin onlara ihtiyacın kalmayacak. Ama bunu Japonlar Koreliler yapar da biz maalesef hiçbir zaman yapamayız o yüzden de hep kendi beceremediğimiz işleri yabancılara wemeyi gurur kaynağı yaparız. Vazgeçelim artık bu tezat düşüncelerden we işi ehline werelim. Artık atın bu sonuca göre yorum yapan zihniyetleri. Antalya küme düştü ama bütün sezon Kayseriden daha mı kötü top oynadı kadrosu onlardan daha kaliteli olmamasına rağmen ? Ama yok hayır onlar küme düştü kayseri 5. oldu futbol kalitesi teknik zeka önemli değil benim için önemli olan tesadüflerdir ben 1 adım önce gerçekleşen tesadüfün 1 adım sonra da gerçekeleşebileceğine inanıyorum diyorsan ertuğrul gelsin seneye de bizi 5. yapar we istikrar uğruna takımda kalsın diyenler de 10 sene 4. olup güzel bir istikrar yakaladığında heralde muratlarına ererler böylece bu tartışmalar da bir son bulmuş olur..inşallah..
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. |