Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-05-2007, 12:43   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Sergen: Beşiktaş her şeyden önce gelir

Sergen: Beşiktaş her şeyden önce gelir
Şekerspor'la olan sözleşmesini feshederek bonservisini eline alan Sergen Yalçın, Ertuğurul'un Beşiktaş'ın teknik direktörü olmasına sevindiğini söyledi. sergen kartalhaber.com'a çarpıcı açıklamalarda bulundu

Ertuğrul'un eski takım arkadaşı olduğunu belirten Sergen Yalçın, "Ertuğrul futbolu erken bıraktı ve teknik direktörlükte kendisini çok kısa zamanda kanıtladı. Kendisi yakın arkadaşım ve çok iyi bir insan. Beşiktaş camiasını çok iyi tanıyor. Onunla aynı takımda oynarken de zaman zaman saha içinde bize nasıl oynamamız gerektiğini belirtildi. Ben onun çok büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Yeter ki sabırlı olalım, camia olarak onun arkasında duralım" dedi.

E. Şekerspor'dan bonservisini aldığını belirten sergen, "Söylendiği gibi Ankaragücü'ne kiralık gitmem mümkün değil. çünkü ben Şekerspor'dan bonservisimi aldım" şeklinde konuştu.

beşiktaş'a gelmeyi çok istediğini belirten Sergen şöyle devam etti: "Beşiktaş çağrırsa seve seve gelirim. Beşiktaş benim yuvam. Kariyerimin son yıllarında Beşiktaş'a hizmet etmeye hazırım. Beşiktaş ne zaman çağırırsa çağırsın sorun değil, atlar gelirim"
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla