Konu: Koray Avcı
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-05-2007, 15:15   #103
-FReeDoM-

-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

"Şampiyonluk istiyorum"

Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu Koray Avcı, Beşiktaş'ta muhakkak şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

Beşiktaş için çok kötü bir sezon olduğunu düşünmediğini ifade eden Koray, "Yeni oluşan bir ekip olarak sezonu iki kupa ve Şampiyonlar Ligi'yle kapatmak bizim için önemliydi. Önümüzdeki sezon yeni hocamızla şampiyon olmak istiyoruz. Önemli hedeflerimiz var. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur" dedi.
Beşiktaş'ta muhakkak şampiyonluk yaşamak istediğini de belirten siyah beyazlı futbolcu, "Her yeni sezon, her futbolcu için yeni bir şans demektir.
Sezon başı kampları çok önemlidir. Geldiğimden beri sürekli oynuyorum, ama bu, yeni sezonda da oynayabileceğim anlamına gelmez. Yeni sezonda da görev verilirse oynarım veya görev verilene kadar da beklerim. Beşiktaş'ta muhakkak şampiyonluk yaşamak istiyorum. İnşallah önümüzdeki sezon olur" diye konuştu.
Beşiktaş için yerli veya yabancı hocanın farketmeyeceğini sözlerine ekleyen Koray Avcı, "Önemli olan başarılı olması. Bize uyumu ve davranış biçimi önemli. İnşallah yeni hocamızla başarılı oluruz" ifadesini kullandı.

Kaynak: DHA