Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-05-2007, 17:25   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Sınırsız yabancıya doğru

Sınırsız yabancıya doğru

Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci, Turkcell Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı'nın, yabancı oyuncu sınırlamasının kaldırılması talebinde bulunduğunu söyledi. Radisson SAS Otel'de yapılan Turkcell Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı toplantısının ikinci bölümüne katılan Affan Keçeci, çıkışta basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kendilerine iletilen taleple ilgili bilgi verdi.

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un, FIFA ve UEFA kongrelerine katılmak üzere İsviçre'de olduğunu ve onu temsilen toplantıya geldiğini ifade eden Keçeci, şunları söyledi: ''Biz toplantıya katılmadan önce oy birliğiyle aldıkları bir kararı bize ilettiler. Onların teklifi, yabancı oyuncu konusunda tam serbestlik. Ben bu öneriyi 1 Haziran'da Bosna Hersek'te yapacağımız yönetim kurulu toplantısında arkadaşlarıma anlatacağım ve alınacak karar yürürlüğe girecektir. Ama yönetim kurulu konuyu çok yönlü irdeler. Yaklaşık 3-4 aydır ilgili kurullarımız bu konuyu incelemekte. Hem ülkemizin geçmişteki yabancılarla ilgili durumları, hem FIFA ve UEFA'ya bağlı tüm ülkelerdeki durumlar inceleniyor. Ülkemiz için en faydalısı, en doğrusu neyse, bu kararı yönetim kurulu alacaktır. Çünkü konunun içinde, milli takım da söz konusudur. Bu bakımdan, konunun çok yönlü olarak incelenmesi gerekli. En doğrusunun olacağına kimsenin şüphesi olmasın. Futbol Federasyonu, üzerine düşen görevi layıkıyla yapacaktır. Bu karar, ülkenin yararına bir karar olarak çıkacaktır. İlk yönetim kurulu toplantısında kararımız netleşir''.
Affan Keçeci, futbolda yaşanan şiddetin gündeme gelip gelmediğinin sorulması üzerine, ''Burada futbolda şiddet gündeme gelmedi, çünkü bu konu her zaman gündemimizde'' diye konuştu.


30.05.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla