Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-05-2007, 17:50   #1
quaresma_44
 
quaresma_44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Muhammed Zidan Hamburg'ta

Mainz 05'in Mısırlı futbolcusu Muhammed Zidan, Bundesliga ekiplerinden Hamburg'a transfer oluyor

Turkcell Süper Lig takımlarından Bursaspor'un da transfer listesinde olduğu iddia edilen Mainz 05'in Mısırlı futbolcusu Muhammed Zidan, Bundesliga ekiplerinden Hamburg'a transfer oluyor.

Bundesliga bu sezon veda eden Mainz 05'in yıldız isimlerinden Muhhamed Zidan, bir başka Bundesliga ekibi Hamburg'la dört yıllık dört yıllık sözleşmeye imza atmaya hazırlanıyor. Zidan'ın Hamburg'la beş milyon euro karşılığında dört yıllık sözleşme imzalamayı kabul ettiği ifade edildi. Sağlık kontrolünden geçecek olan 25 yaşındaki Zidan için sezon ortasında Werder Bremen'de transfer girişimlerinde bulunmuştu. Zidan, sezon ortasında 15 maçta 13 gol atarak dikkatleri üzerine
çekmişti.

Mısır Milli Takımı'nın da yedi kez formasını giyen Zidan'ı, Hamburg'un Hollandalı Teknik Direktörü Huub Stevens sezon ortasında imzaya razı etmiş ancak kulübü Mainz, Zidan'ı bırakmamıştı.

Mainz, bu sezon Bundesliga'ya veda etmesine karşın ikinci yıldız oyuncusunu da başka kulüplere satmasını bildi. Son olarak Alman defans oyuncusu Manuel Friedrich, Bayer Leverkusen'le üç yıllık sözleşme imzalamıştı.
__________________
Birgün kıyamet kopar çöker karanlık

Allah bizi affetmez çok günah aldık!

Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık,

Bütün Ç@RŞI cehenneme kombine aldık!!!
quaresma_44 Ofline