Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-05-2006, 10:57   #2
anahtarcı
 
anahtarcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Question İbrahim Akın ve Çağdaş’a karşı --Yattara

Beşiktaş yönetimi, bordo mavililerin, İbrahim Akın ve Çağdaş’a karşı önerdikleri Yattara’ya Fransız hocadan onay çıkmadı. Tigana, "Yattara iyi bir futbolcu. Ancak, benim sistemime uymuyor" diyerek transfere karşı çıktı.

İbrahima Yattara, futboluyla yalnız Türkiye’de değil, Avrupa’nın birçok kulübü tarafından yakından takip edilen bir futbolcu. Kıvrak çalımları ve yaptığı asistlerle dikkat çeken Trabzonspor’un Gineli yıldızını, takas karşılığında Beşiktaş’a önerdiği, ancak siah beyazlı takımın teknik direktörü Jean Tigana’nın bu transfere onay vermediği öğrenildi.

Trabzonspor yönetiminin, siyah beyazlılarla temasa geçerek, "Yattara’yı size verelim. Karşılığında İbrahim Akın ile Çağdaş Atan’ı isteriz. Bunun dışında herhangi bir para talebimiz olmayacak" diyerek takas önerisinde bulundukları belirtildi. Beşiktaş yönetimi, Trabzonspor’un bu önerisi üzerine vakit geçirmeden tatilde bulunan hocaları Jean Tigana ile temasa geçtiler. Fransız hocaya, Trabzonspor’un teklifini ileten siyah beyazlılar, "Hocam, Yattara’yı ister misin?" diye sordular.

Tigana ise, "Yattara iyi bir futbolcu. Ancak benim sistemime uymaz. Ben, sahada çok koşan, terinin son damlasına kadar mücadele eden futbolcu istiyorum. Üstelik onu alırsak, yabancı oyuncu sayımız artar. Yattara ile kontenjanımı doldurmak istemiyorum" diyerek bu transfere onay vermedi.
__________________
KARANLIK ve AYDINLIK
------
Suskunuz diye sanmayın uysal koyunuz, kesmeye gelir, çekmeye gelmez boynumuz.
anahtarcı Ofline