Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-05-2007, 11:00   #138
Neokartal

Neokartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rezalet...

Yine elinizi yüzünüze bılaştırdınız.. Ne yaptığınız belli değil.. Madem bu adam Beşiktaş'ın gelecekteki teknik direktörü olacak bir adam, böyle mi davranılır.. Madem yöneticilerin istemiyor ne diye medyaya oraya buraya anlaştık diye duyurdun ettin. Yazık değil mi bu çocuğa.. Nasıl bir davranış ben bi yurtdışına bakacam, tabiri caizse luce'nin bi taraflarını yalayacam gelmesi için gelmezse yine sana dönerim.. Bu nasıl bir anlayış.. Madem bunu yapacaksın baştan yap.. Ne olacak şimdi luceyle beraber oğlunu da getirip tonla para verecen onlara.. Siz yönetim kurulundaki yöneticilerimiz istediğiniz bu muydu? Madem en ufak birşeyde istifa edecektiniz tigana bizi rezil ederken niye istifa etmediniz.. Madem bu kulübü çok düşünüyorsunuz gider bastırırsınız parayaı Van Gaal'i alırsınız kimse de itiraz etmez.. Şimdi basında geçen isimlerle görüşecez diyosunuz.. Kim bunlar.. Luce mi? bütün basın gelse de bi güzel kuyusunu kazsak diye bekliyor.. Souness mı? Kim rüyasında gördü bu ismi bilmiyorum.. Magath mı? ,Schuster mi?.. yoksa yine tigana mı? Walla çok komiksiniz..
Bir de bu sabah bazı yayın organlarında Ertuğrul'un eşi başörtülü diye bazı yöneticilerin tavır koyduğu ve istemediği yönünde.. Eğer böyle birşey varsa biz tam iflas etmişiz demektir.. Sen alacağın teknik direktörü eşinin saçına ,dişlerine, ayaklarına göre mi alıyorsun.. Helal olsun size ozaman.. Siz de kafanızın boş olduğunu göstermemek için başörtü takın bence..
Bu haber için resmi yalanlama bekliyorum.. Eğer bu yalanlama gelmezse benim için Beşiktaş yönetimi başta Yıldırım Demirören olmak üzere bitmiştir.. Sadece yönetici olarak değil insan olarak da hiçbir saygım kalmamıştır..
Neokartal Ofline