Alıntı:
deserteagle´isimli üyeden Alıntı
basında çıkan haberlerin çoğuna inan bende inanmıyorum ancak bursa maçında tüm yabancıların sahada ruh gibi dolanması isteksizliklerinin gözlerinden okunması ve tüm bunların ne acıdırki beşiktaşımızın namus maçında geçekleşmesi beni çok yaraladı. biz değilmiyiz transfer çekini 2 gün önce bozdurup bizi zor durumda bırkan feyyazı takımdan kovan biz değilmiyiz oktayın eski eşiyle ilişkisi orataya çıkan serdar topraktepeyi silen biz değilmiyiz forması için canını vermeye hazır pascalı öz kardeşimiz ilan eden.... bunlar beşiktaşın değerleridir klüp kültürünü oluşturan aşkımızın bu kadar büyük olmasını sağlayan örfleridir. bugün bunları sineye çekip normlarına hançer saplayan bir klüp ileride tehlikelerle karşı karşıyadır. dünyanın en büyük futbolcusu da olsa dünyada tek kaşıkçı elması da olsa bu adamların camiamızda aldığı her nefes bana acı veriyor... söylemek istediklerim bundan ibaret yorumu sizlere kalmış |
Maalesef ki başkanın ağzından hiç düşmeyen Beşiktaşlı duruşu Süleyman Seba' dan sonra tarihe karışmaya başlamıştır.Beşiktaşımızı gazetelerin ilk sayfalarına taşıdılar ama kendi değerlerimizden çok ödün verdiler.Seninde bahsettiğin gibi Feyyaz,her nekadar çok üzülsemde Oktay Derelioğlu ve Beşiktaş için anlamı çok büyük olan Pascal Nouma' ın gönderilişi de doğru kararlardı.Beşiktaş etiği dediğimiz olgu budur takımın değerleri herşeyin üstündedir.Son maçta dahil bu sezon Beşitaşta ruhsuzluk vardı çok acı olsada benim hissettiğim buydu, bazı maçlar haricinde futbolcular hiçbir zaman kenetlenmediler.Bursa maçının bizim için ne denli önemli olduğunun hiçbiri farkında değildi.Ama şuda var sezonun son maçı 2.lik her nekadar bizim için iyi bir netice olmasada garantilenmişti.Aslına bakarsan dediklerine hak veriyorum ama kalbim doğru olmasına inanmak isetmiyor inşallah haberler doğru değildir ve seneye telafi ederler...