Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2007, 12:12   #14
Roxyblue

Roxyblue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

nasil bir teknik direktor oldugu konusunda bugune kadar gorduklerimiz bence iç açıcı:
-genclere sozde deil ozde onem verebilen ve basarili olmalarını saglayabilen yapiya sahip. ornek olarak gokhan ünalı son 10 dakika oyuna giren bir adamdan yıldıza donusturmesi gosterilebilir.takimimizdaki ibrahim akin, burak, gulec gibi oyunculardan en kotu bir tanesini bile yıldızlastırma ihtimali bizi sevindirir.
-bana kalirsa en etkili yanı oynattigi sistemdir. dengeli sekilde 4-4-2 oynatarak kurdugu orta 4lüde ve ileri 2lide ki secimleri Kayserideki basarisini ortaya cıkaran en buyuk etkenler oldu. Savunmaci deil ama kişiliği gibi garantici futbol oynatarak burda da basarili olmasını bekliyorum.
-su anda soru işareti olarak kafamda yer eden problem ise buyuk yıldızları yonetebilme yetisidir ama bu sorunda takimimizdaki ricardinho gibi popüler oyuncuların uyumlu ve sorunsuz karakterde olmasıyla bir nebze kapanmaktadir.
-takimimizin bu geçiş doneminde 3 senelik bir calismayla kademe atlaticak biri oldugunu dusunuyorum ondan sonra avrupada cok buyuk basarilar için sistematik olarak dusunulup cok daha popüler ve tecrübeli bir yabancıyla devam edilebilir bu da yonetimin sorumlulugudur bunlari şimdiden planlaması gerekir.