Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2007, 13:53   #28
espacio

espacio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
themadpol´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
1- ricardinho son üç maça kadar ne yaptı bana söylermisin. hangi maçta bjk futbol şov yaptı veya rico kaç gol kaç asist yaptı. sadece topu alıp veriyor. kendinizi kandırmayı bırakın artık. yok kardeşim dünya üzerinde böyle bir futbolcu bu tarzda futbol oynayan adam yok. biri alex biri rico başkada yok. ama yine alex gol atıyor şu atıyor asist yapıyor. rico ise sadece penaltı. ya bir serbest vuruş-korner bile kullannamıyor. attığı bütün kornerler ön direğe rakibe gidiyor. hemde nobrenin olduğu bir ortamda. dunga enayi değilmi bu kadar büyük topçuyu milli takıma almıyor.
2- Delgado bir 10 numara yani forvet arkası pas dağıtıcı işlevini görür. tigana efendinin oynattığı gibi sağ kanat oyuncusu değildir. onunsgibi teknik suratli şut çeken gole yakın bir oyuncuyu sağ kanat oynatırsan verim alamazsın. beşiktaşta zaten kimse yerinde oynamadığı için futbol oynayamıyor. Delgado ricardinhodan 10 gömlek üstün bir futbolcu. tigananın rico efendiye gücü yetmedeği için (çünkü yönetimin futbolcusu) devamlı suratte delgadoyu 60 ta oyundan çıkardı. halbuki her zaman çıkması gereken her zaman rico efendiydi. Sana bir tavsiye bu sene git bir delgado forması al zevkle delgado seyret bu sezon. çünkü ertuğrul ricardinho'yu pek oynatmaz.
ben simdi sana ricardinhonun son 3 maca kadar ne yaptıgını soliyim bu adam ilk yarının neredeyse tamamında oynamadı ilk oynamaya basladıgı bursa macında girer girmez golu caktı bide inanılmaz guzel bi asist yaptı ali tandogana, trabzon macında boboya pası veren rico, brudge macında nobre ye ara pası atan nobrenin kacırıp ibrahim akının attıgı, kayseri macında buraga topuk pasını atan rico, gs macı sol tarafa doru giden topu yakalayıp bobonun kafasına el atılmayacak gızellikte pası atan adam yine rico, sivas macında son dk da ibrahim akına pası o kadar olculu veren yine rico, sakarya macında dangalak buraga pası veren yine rico ama adam kacırdı bunlar ilk aklıma gelenler daha nice pozisyonlar var degerlendirilemeyan. simdi sen bana sole delgadonun ne yaptıgını biri sakat yarım sezon oynamadı biri senin tigananın oynattıgı dedigin benimse aklımda kalan yarım sezon tigananın oynamadıgını bildigim rico penaltı golu atmaktan baska diosun ya butun sezon besiktasın penaltıdan attıgı gol sayısı 2 sen diosun ya delgado 10 gomlek ustun madem bu kadar ustun neden basele gitti de bi d'alessandro gibi almanya italya ispanya da oynamadı neden milli takımda diil ama dieri 2 tane dunya kupası gormus birini de havaya kaldırmıs senin cok begendigin alexte o sırada ricardinho yu tv den izliodu

sunu da belirteyim ben delgado yu begenmio diilim ilerde cok iyi futbolcu olabilir bilekleri cok yumusak ama bi tercih meselesi soz konusu ise hic dusunmeden 10 kere ricardinho derim

diosun ya tigana kimseyi yerinde oynatmıo die iste butun mesele burda herkes yerinde oynasaydı delgado da ricardinho da cok buyuk isler yapası buna ragmen ricardinho en iyisin yapmıstır bırakında bi adamda 3 mac kotu oynama luksu olsun

he sen bana diosan ricardinho gitsin bu yonetimde ben biliorum diego yu kesin alır o zaman gitsin