Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-05-2006, 13:31   #1
anahtarcı
 
anahtarcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
San Sebastian Nihat için ağladı...

Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
İspanya'daki futbol elçimiz, Real Sociedad taraftarlarının Villarreal'e transfer olmasına çok üzüldüğünü hatta Sen Sebastian sokaklarında yolunun kesildiğini anlattı ve kentten buruk ayrıldığını söyledi.

Nihat, 'İnsanlar beni sokakta gördüklerinde yeni takımımda başarılar diledi. Kalplerinin benimle olduğunu söylediler. Sociedad kulübüne ismimin altın harflerle yazılı kalacağını, tarihine geçtiğimi söylediler. 'Seni asla unutmayacağız, seni kalbimize kazıdık' diyerek uğurladılar' dedi.

'Villarreal'de 20 tane kral futbolcu var' diyen Nihat, sözlerini şöyle sürdürdü: Forlan, Sorin, Tacchinardi, Riquelme, Senna, Jose Mari, Pires gibi milli takım düzeyinde olan 20 futbolcu. Zor olacak ama bu takımda oynamak beni çok mutlu edecek. El Madrigal'de Türkçe pankartı görünce çok etkilendim.

BÜTÜN STAT AYAKTAYDI

Futboluun dışında insanlığımla da örnek olmuşum ki beni sevmişler ve bana jest yaptılar. Avrupa'da oynayan pek oyuncumuz yok ama var olanlar da hep iyi takımdalar. Hem takımlarına faydalı oluyorlar hem de taraftarlar tarafından seviliyorlar.

Türk futbolcu olarak bunu sağlamak için sahada iyi futbol oynamak yeterli değil. İnsanlığın, yaşam tarzın da önemli. Villarreal ile deplasmanda oynadığımız 2. maçta yedektim. Hocam beni 85'de oyuna soktu.

Saha kenarına geldiğimde bütün stat ayaktaydı ve Nihat diye bağırıyordu. Bu benim için çok büyük bir onur olmuştu. Villarreal'den sonra daha büyük bir takıma gidebilirim. Türkiye'yi hiç düşünmedim. Futbol hayatımın sonuna doğru gelip finişi ülkemde yapmayı düşünüyorum.

Kaynak: Akşam
Haber: Doğan Çil
__________________
KARANLIK ve AYDINLIK
------
Suskunuz diye sanmayın uysal koyunuz, kesmeye gelir, çekmeye gelmez boynumuz.
anahtarcı Ofline