Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2007, 16:52   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Ribery, Real Madrid'e gidiyor

Ribery, Real Madrid'e gidiyor
Click the image to open in full size.
Franck Ribery'nin yakında Real Madrid ile sözleşme imzalayacak.
01 Haziran 2007 Cuma 15:22

İspanyol spor gazetesi Marca, Galatasaray'ın eski futbolcusu Franck Ribery'nin yakında Real Madrid ile sözleşme imzalayabileceğini ileri sürdü.

Habere göre, 24 yaşındaki Fransız oyuncu, Marsilya Kulübü'nden ayrılacağını doğruladı ve ilk seçenek olarak Real Madrid'i belirlediğini söyledi.

Daha önce de birçok kez Ribery'nin Real Madrid'e transferini ileri süren Marca'daki haberde, Ribery'nin Real Madrid'e transfer olması halinde, takımda sağ açık oynayan ve bu yıl ABD Futbol Ligi takımlarından Los Angeles Galaxy'ye transfer olan İngiliz futbolcu David Beckham'ın yerinde oynayacağı da belirtildi.

Marca'daki haberde, son günlerde Ribery'nin menajeri ile Real Madrid'in irtibata geçtiği ve istenen transfer ücretinin 25 milyon avro civarında olduğu, Real Madrid temsilcilerinin ise bu ücreti çok yüksek bulduğu da ifade edildi.

Alman basınındaki haberlerde ise Ribery'nin Bayern Münih ile anlaşmasından söz edilmiş, ancak haberler hem Ribery'nin menajeri hem de Alman kulübü tarafından yalanlanmıştı. Öte yandan transfere dev bir bütçe ayıran Bayern Münih, daha sonra Franck Ribery ile ilgilendiklerini açıklamıştı.
Hürriyet
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla