Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-03-2006, 10:40   #1
disappear
Kıdemli Kartal
 
disappear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan inciler

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, ''Beşiktaş çok sert oynadı'' yorumunu yaptı.
Click the image to open in full size.
Özhaseki, gazetecilerin Kayserispor-Beşiktaş maçına ilişkin soruları üzerine, hakem camiasına güvenmedikleri için her yaptıklarına şüphe ile baktıklarını söyledi.

Kendi adına böyle bir şüpheye sahip olduğunu ifade eden Özhaseki, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Türkiye'deki pek çok kurum gibi orası da yıpranmış, bir takım sıkıntılara bulaşmış, itimatsızlık son safhaya ulaşmış. Böyle önemli bir maçta, bir tek Beşiktaşlılar'ın hoşuna giden bir hakem varsa, ortada demek ki bu işte bir sıkıntı var demektir. Bugün ulusal gazetelere biraz baktım. Beşiktaşlı köşe yazarlarının hepsi çok memnun. Hakemi çok da sevmişler. Onlar sevdilerse tabii ki diyecek bir şey yok. Tüm Türkiye'ye onlar hakimler, ama ortada sevimli bir hakem yoktu. Dün sahada hakem camiasına leke süren, herkesin aklında kocaman soru işaretleri bırakan bir hakem vardı.''

Özhaseki, bir gazetenin internet sitesinde yayınlanan, hakem odasına giderek kapıları yumrukladığı şeklindeki haberin doğru olmadığını belirterek, böyle bir davranışın da kendisine yakışmayacağını söyledi.

Beşiktaş'ta en sert oynayanların Çağdaş ve Koray olduğunu belirten Özhaseki, ''Her hareketleri faul. Her hareketlerinde itme var, tekme var, çekme var, tükürük var, dirsek var. Önce bunlara baksınlar. Ondan sonra başkalarına söz söyleme hakkını kendilerinde bulsunlar'' dedi.


Bu adam galiba futbolun ne olduğunu bilmiyor !
disappear Ofline