Bilseydim eğer bir gün ölecek ruhum bedenden önce Bilseydim eğer gidince dönmeyecek özlenenler geriye Bilseydim eğer sözler sadece yalan, kör kuyu olmuş kalpler Bilseydim eğer hiç bilmemek en güzeliymiş meğer Kapandı kapılar açılmaz artık kilitli Koşmaktan yoruldum gitmiyor ayaklarım ileri Bahardan geçti bu beden arıyor artık güzleri Varlığın faydasız yokluğun teselli ediyor beni Yakıldı hayaller ümitler külleri kaldı geride Hiç bitmeyecek derken bak geçmişte kaldı bile Konuşma sadece sus sessizlik bile fazla bedenime Düşüncelerim hain çıktı kaldım ben bilmediklerime Ruhum sızlıyor çok derinde kapanmıyor artık yaram Bin bıçak darbesi yesem acımazdı böyle inan Kimse bir şey demesin varsın geçsin ömrümden kalan Savur beni ey rüzgar, ben değilim bedenimde olan… Yağmur olup yağsam sevindirsem çölleri Kuş olup uçsam şenlendirsem gökleri Eskiye dönüp gitsem alsam filmi geri Hepsi birer hayal vazgeçtim ben imkansızı istemeyi.
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni gelme artık neye yarar...
Konu Meric tarafından (01-06-2007 Saat 20:20 ) değiştirilmiştir..
|