Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2007, 21:23   #1
natikmete
 
natikmete - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Trabzonspor'un yeni hedefi Cordoba

Sakaryasporlu kaleci Martinez'in yüksek bonservisi nedeniyle bu oyuncunun transferinden vazgeçen Trabzonspor, Antalyaspor’un tecrübeli kalecisi Cordoba'ya yöneldi.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.



Dış transferde Samsunsporlu Adnan ve Fenerbahçeli Serkan ile prensipte anlaşma sağlayan Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

İstanbul'da yapılan transfer toplantısının ardından Sakaryaspor'un kalecisi Martinez üzerinde yoğunlaşan bordo-mavili yönetim, bu kalecinin yüksek bonservis ücreti nedeniyle transferinin gerçekleşmesinin zor olduğu ve bonservisi elinde olan Oscar Cordoba ile görüşmelere başlanacağı kaydedildi.

SAVUNMAYA TAKVİYE
Trabzonspor'da sezon ortasında çapraz bağlarından sakatlanan Risp'in gelecek sezona yetişememesinin belirginleşmesi üzerine bordo-mavililer, savunmaya takviye yapmayı gündeme aldı.

Karadeniz ekibi, bonservisi elinde bulunan Bursaspor'un kaptanı Egemen'in kendi kulübüyle yapacağı görüşmenin ardından bu transferle ilgili girişimlerini gerçekleştirecek.

Trabzonspor ayrıca, Kayseri Erciyesspor'un Gineli oyuncusu Jabi ile de ilgileniyor.

.userRating,.doThis{padding:6 0 6 0;background-color:#F3F3F6;border-bottom:solid 1px #A4ABC1;border-top:solid 1px #A4ABC1;width:460;} .t1{font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;} .b{font-weight:bold;} .f11{font-size:11px;} .c000{color:#000000;} .bulletRedSmall{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;color: #CC0000;font-size: 65%} .textMedBlack{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:70%;line-height:140%;font: normal; color: #000000} .dSp{width:135px;padding-right:10;margin-left:10px} .dIc{height:20px;vertical-align:middle}
__________________
NE BİR LOKMA EKMEK NE BİR KIZI SEVMEK SEVİYORUZ SENİ BAKİ MERCİMEK
natikmete Ofline