Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2007, 21:25   #1
themadpol
 
themadpol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bursaspor Aimar'ın peşinde!

Bursaspor Aimar'ın peşinde!

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Osman Çelik, İspanya'nın Real Zaragoza takımında forma giyen Arjantinli ünlü golcü Aimar ile ilgilendiklerini söyledi.
Osman Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bülent Korkmaz'ın teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından iç ve dış transfer çalışmalarına başladıklarını bildirdi.
Transferi düşünülen Mısırlı golcü Mohamed Zidan'dan vazgeçtiklerini kaydeden Çelik, ''Zidan sakat çıktı. Bunun yanında gece yaşantısından dolayı Bursa'ya uymayacağını düşündük. İspanya'nın Real Zaragoza takımında forma giyen Pablo Aimar ile ilgileniyoruz'' dedi.
Çelik, Aimar'ın transferiyle ilgili gerekli girişimleri başlattıklarını ve bu oyuncudan 4 Haziran Pazartesi gününe dek yanıt beklediklerini kaydetti.
-''KAYSERİ ERCİYESSPORLU MUSTAFA SARP'IN TRANSFERİ BİTTİ''
Teknik direktör Bülent Korkmaz'ın transfer edilmesini istediği oyuncularla da görüşmelere başladıklarını anlatan Çelik, bu doğrultuda Kayseri Erciyessporlu Mustafa Sarp ile anlaştıklarını dile getirdi.
Çelik, Mustafa Sarp'ın menajeriyle her konuda anlaşmaya vardıklarını belirterek, şöyle konuştu:
''Mustafa Sarp'ın transferi bitti. Gelecek hafta Bursa'ya gelecek ve sözleşme imzalayacağız. Yine Kayseri Erciyesspor'dan Jabi ve kaleci Orkun da salı günü Bursa'da olacak. Bu oyuncularla da görüşeceğiz. Bu oyuncularla ilgili olumsuz hiçbir şey yok. Bunun dışında Galatasaray'dan Hasan Kabze'yi 7 Haziran'daki Kulüpler Birliği toplantısında Başkan Özhan Canaydın'dan resmen isteyeceğiz. Ergün Penbe de, Bülent hocamızın listesinde."
Çelik, bu arada sözleşmesi sona eren kaptan Egemen Korkmaz ile biraraya geldiklerini ve 4 Haziran Pazartesi günü bu futbolcuyla yeniden görüşeceklerini sözlerine ekledi.

01.06.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
themadpol Ofline