Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2007, 12:05   #44
1903_delisi

1903_delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
deserteagle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
basında çıkan haberlerin çoğuna inan bende inanmıyorum ancak bursa maçında tüm yabancıların sahada ruh gibi dolanması isteksizliklerinin gözlerinden okunması ve tüm bunların ne acıdırki beşiktaşımızın namus maçında geçekleşmesi beni çok yaraladı. biz değilmiyiz transfer çekini 2 gün önce bozdurup bizi zor durumda bırkan feyyazı takımdan kovan biz değilmiyiz oktayın eski eşiyle ilişkisi orataya çıkan serdar topraktepeyi silen biz değilmiyiz forması için canını vermeye hazır pascalı öz kardeşimiz ilan eden.... bunlar beşiktaşın değerleridir klüp kültürünü oluşturan aşkımızın bu kadar büyük olmasını sağlayan örfleridir. bugün bunları sineye çekip normlarına hançer saplayan bir klüp ileride tehlikelerle karşı karşıyadır. dünyanın en büyük futbolcusu da olsa dünyada tek kaşıkçı elması da olsa bu adamların camiamızda aldığı her nefes bana acı veriyor... söylemek istediklerim bundan ibaret yorumu sizlere kalmış
Oisteksizlik aşırı motivasyondan sonra kaybedilen şampiyonluğun getirdiği bişey.Unutmayalım...
1903_delisi Ofline