|  |  Forumdaki 2 Samimi Bayan...  |  |  
 Kız1 :ya foruma geldiğimden bana  asılıyo aslında pekde tipim değil ama bilmiyorum  yaa
 Kız2 :kimmiş kız söyle  bakim

Kız1 :ya *****

Kız2 :aaa kız çok karizmatik bi avatarı var  hem ilerde mod olcek diyolar walla bence kaçırma kızım nerden bulcan  böylesini

Kız1 :ya öyle ama baksana geçen konuştuk foruma bile  abisinin hesabıyla giriyomuş daha kendi hesabı bile yok yarın öbürgün abisi  "kullanmayın benim hesabımı yakında oğlum gelicek almanyadan o kullanıcak" derse  naaparız biz yok uzun vadede bişe  düşünemem

Kız2 : nolcek be kızım buluruz kullanılmayan boş bi hesap  kullanırsınız işte benim arkadaşlara sorarım  hem

Kız1 : ya fatma bu forumda nerden bulcan kullanılmayan  hesap Allah aşkına anca admin yakının olcakki yapsın sana bi güzellik yoksa  heryer dolu içgüveyside gidemem  biliyosun

Kız2 : aman kızım sende ne nazlısın  yaaa

Kız1 : neyse sen beni boşver seninki naptı kazandımı FAYS  sınavını? (forum adminlik yerleştirme  sınavı)

Kız2 :evet kazandı hiç sorma atama bekliyo şimdi ilk  tercihini AŞKA DAİR HERŞEY bölümüne yaptı canım romantik aşkım benim torpil  aradık ama torpil işlemiyo dediler uğraşma sonra sinir olurlar çöp tenekesine  filan atarlar eve getiremezsin erkeğini dediler aman yok kalsın mazallah  dedim

Kız1 :evet bencede iyi yapmışsın bak nazifeninki naptı  atadılar korku tüneli bölümüne adam geceleri kalkıp boğazlıyomuş nazifeyi  "olamaz bunlar gerçek değil biri bana bunların fake olduğunu söylesiiin" diye  bağırıyomuş geçen geldi odaya dert yanıyodu bize "istifada etmiyo öldürcek bi  gün beni walla keşke banlasalar geçtim artık modluktan onursal üye olsun ben  razıyım"

Kız2 :neyse babam geliyo bir iki konu açımde boş boş  forumda oturdun dimi diye dellenmesin sende o çocuğu iyi düşün sonda mod eşi  olmak var

Kız1 : ayy mod eşimi düşüneyim ben azcık hadi  görüşürüz
 paylaşımın için teşekkürler  fatma...

Kız2 :önemli değil nurcan ne demek  görüşrüz...
 |