Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2007, 18:09   #10
kumandaci
 
kumandaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
c@rsıhuso26´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
abi kolpa basının haberlerini koyuyosunuz! onların istedgi oluyo beşiktaşı karıstırmaya calısıolar sizde destek olun...

İyiki öğrenmişsiniz herşeye kolpa basın diyorsunuz.
Ön yargılı yaklaşmadan önce bir dur klup açıklaması varmı yok mu. öğrenin.
al işte san tekzip edercesine ;yönetim menejere yüksek ödeme yapıldığını doğruluyor.Fakat bunuda kılıfına uydurduğu ortaya çıkıyor.
Beşiktaş yönetiminin açıklaması

"Beşiktaş yönetimi, bugün bir gazetede çıkan, Tello'nun transferinde Şilili oyuncunun menajerine ödenen paranın fazla olduğunu öne süren haberle ilgili bir açıklama yaptı.

Siyah beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, bonservis ücretinin ödenmediği transferlerde menajerlerin daha yüksek ücret almasının olağan bir durum olduğu vurgulanarak şöyle denildi:
"Bonservisi elinde olan bu futbolcunun transferi sırasında menajerine ödenecek ücret, transferden sorumlu yönetim kurulu üyelerimiz arasında değerlendirilmiştir. Bonservis ücretinin ödenmediği transferlerde menajerlerin daha yüksek ücret alması, dünyada yapılan bütün transferlerde görülen olağan bir durumdur.

Dolayısıyla haberi oluşturan, Tello'nun menajerine ödenecek ücretin yönetim kurulumuzda bir karışıklık yarattığı iddiası, tamamen asılsızdır.

Tello, Beşiktaş'a kazandırmaktan mutluluk duyduğumuz, Türkiye'ye gelmiş en kariyerli ve buna oranla maliyeti en düşük yabancı futbolculardan biridir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız."

MARATON.COM.TR
kumandaci Ofline   Alıntı ile Cevapla