Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2007, 01:10   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Sabırlar taşınca!

Perde arkası... Sabırlar taşınca!
Beşiktaş yönetimi, BJK Dernekler Komitesi'nin faaliyetlerinin durdurulmasına ve komitenin lav edilmesine karar verdi. İşte perde arkasında yaşanlar:
Beşiktaş Kulübü'nün 2004 yılında yapılan seçimlerinde Güven Kulabaş ve arkadaşları Yıldırım Demirören ve ekibini desteklemişti. Beşiktaş'ın eski tribün liderlerinden biri olan Güven Kulabaş kongre öncesi gece- gündüz çalışarak Başkan Demirören'in gözüne girmeyi başarmıştı. Seçimin ardından başkanlığa seçilen yeni yönetim , Dernekler Komitesi Başkanlığı'na Güven Kulabaş'ı getirmişti. Ancak günler geçtikte Güven kulabaş kendi yakın akraba ve arakadaşlarını kulübe aldı. Gidilen deplasmanlarda yönetim kurulu üyeleriyle birlikte konaklayan, derneklere yaptığı harcamalarla dikkat çeken Kulabaş, bilet işine de girdi. hatta bir ara transfer çalışmalarına bile el attı. Yöneticilerden bilet isteyen ve bu biletleri taraftarlara dağıtan Güven Kulabaş şeref tribününde yaptığı kavgalarla da tepkti çekti. Geçtiğimiz sezon şeref tribününde önce güvenlik güçleriyle ardından Behçet Ümitlen'le yumruk yumruğa kavga etti. İzmir'de Erciyesspor'la oynanan kupa finalinde ise Beşiktaş Genel Sekreter'i Kenan Öner'in yüzüne bilet atıp Öner'e çirkin sözler söyleyerek saldırdı. Yöneticiler bu olayın ardından Kulabaş'ın işine son verilmesini istedi. Başkan Yıldırım Demirören iyi bir Beşiktaşlı olduğuna inandığı Kulabaş için "Yanlış yapabilir ama biz bir aileyiz" diyerek Kulabaş'ı yine savunmdu.
Ancak yöneticiler bu olayın ardından Kulabaş'ı yakın takibe aldılar; Kulabaş'ın kızını ve baldızını da kulübe işe sokmasını sık sık dile getirdiler. hatta bir gece yarısı Kulabaş'ın yabancı uyruklu bir kız arkadaşıyla kulübe geldiği bile söylendi. Ancak yapılan araştırmada Kulabaş'ın makam şoförünün içkili bir halde kız arakadaşıyla kulübe geldiği tespit edildi.

Kulabaş'ın gittiği her dernekte yöneticiler aleyhine yaptığı eleştiriler dikkat çekiyordu. Kulabaş bunlarla da yetinmedi ve 12. Adam Gazetesi'nde yazdığı köşe yazısında Beşiktaşlı yöneticiler Kenan Öner, Behçet Ümitlen ve Ertunç Soğancıoğlu'nu eleştirdi. Eleştiriler yenilir yutulur cinsten değildi. Kulabaş'a göre bu yöneticiler Beşiktaş'a hiyanet ediyordu. Bu gelişme sonrası yöneticiler ayağa kalktılar ve Başkan Demirören'e çıktılar. Artık Başkan Demirören'in de yapacak bir şeyi kalmamıştı. ve karar açıklandı;
"Beşiktaş yönetimi, BJK Dernekler Komitesi'nin faaliyetlerinin durdurulmasına ve komitenin lav edilmesine karar verdi".
Kaynak:kartalhaber
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla