Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2007, 11:19   #1
natikmete
 
natikmete - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal'a Tomas teklifi

İyi bir stoper arayan Beşiktaş'a sürpriz teklif: Tomas'ı alır mısınız? Galatasaray ile 2009'a kadar sözleşmesi olmasına rağmen bağları koparma noktasına gelen sarı-kırmızılı futbolcuyu menajeri Beşiktaş'a pazarlamaya çalıştı. İyi bir stoper arayan siyah-beyazlı yönetim, bu teklife taraftarın tepkisi büyük olur kaygısıyla soğuk baktı. Galatasaray ile sözleşmesi devam eden Hırvat futbolcunun, takımda kalıp kalmayacağı belli olmadığı için menajerleri Tomas'ı Beşiktaş'a önerdi.

CİSSE VE YEPES!

Bu arada Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot ile teknik direktör Ertuğrul Sağlam, bir değerlendirme toplantısı yaptılar. Sıcak bir ortamda geçen toplantının başında Kolot'un, "Fransa'dan Yepes, Cisse ve Marchal ile görüşüyoruz" şeklinde bilgi verdiği, Sağlam'ın da, "Bize öncelikle bir stoper lazım. Sonra da ön libero" dediği belirtildi. Daha önce bonservis bedeli olmadığı için listeye dahil edilen Marchal'ın kulübü ile yaptığı ön protokol transfer şansını azalttı. Zira Beşiktaş şimdi bu transferi yaparsa 1 milyon euro fazla ödeyecek. Bu gelişmenin ardından bir başka Fransız kulübü PSG'de oynayan Maria Yepes'in transferi ağırlık kazandı.
YEPES EL YAKIYOR

Bonservisi 2 milyon euro olan yıldız oyuncu da Kartal'dan senelik 1.5 milyon euro talep etti. Beşiktaş ön libero adaylarından olan Cisse için de pazarlıklarını sürdürüyor. PSG ile 2009 yılına kadar sözleşmesi olan Cisse'ye Fransız kulübü 2.5 milyon euro istiyor. Kartal'ın verdiği rakam ise 2 milyon euro.


Kaynak: Sabah
__________________
NE BİR LOKMA EKMEK NE BİR KIZI SEVMEK SEVİYORUZ SENİ BAKİ MERCİMEK
natikmete Ofline