Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2007, 17:08   #1
S_E_D_A_T
Zafere kadar daima!
 
S_E_D_A_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation 51. bölgenin ardındaki sır

Bu yazı bundan uzunca bir süre önce yazılmış olmasına rağmen yayınlamak istedim. Yeni birşeyler öğrenmek fena olmaz.


ABD’deki Nevada Çölü’nde bulunan 51’inci bölge, dünyadaki tüm komplo teorisyenlerinin ilgisini çekiyor. Bugüne kadar, kale gibi korunan ve dünya ile bağlantısı olmayan bölge için UFO’ların saklandığı, doğaüstü deneylerin yapıldığı iddia edildi. Hatta 80’lerde bir uzaylıya otopsi yapıldığının görüntüleri elden ele dolaştı. 51’inci bölgenin sırrı Popular Science dergisi tarafından çözüldü. ABD Hava Kuvvetleri (USAF) burada gelecekteki silahlarını üretiyor. Üst düzey güvenliğin, nedeni ise, bu silahların “düşmanların” eline geçmemesi. Her şey maksimum gizlilikle yapılıyor. Las Vegas Havalanı’ndan her sabah üzerinde hiçbir yazı olmayan, uçuş kayıtlarında görünmeyen 7 Boeing uçağı kalkıyor, akşam saatlerinde iniyor. İçinden çıkan yüzlerde insan kalabalığa karışıp kayboluyor.

SES HIZININ 6 KATI
Bunlar 51’inci bölgede çalışan teknisyen ve işçiler. Şu an halen Irak’ta kullanılan U-2 ve S7 casus uçakları da 70’li ve 80’li yıllarda burada geliştirildi. Çalışmalar hala devam ediyor. Bunun en büyük kanıtları ise, binlerce kilometreden bile hissedilen ancak anlam verilemeyen sesler. Uzmanlara göre bunlar gökyüzünün kilometrelerce üzerinde Mach 4 hatta Mach 5’e kadar çıkabilen (Sesin 4 ve 5 katı hızlı) test uçaklarının gürültüsü. Bu şiddetli sesler, duyuluyor, deprem ölçüm cihazlarıyla ölçülebiliyor ancak hiç kimse nereden geldiğini bilmiyor. Dergiye göre USAF, bütçesinde, her yıl 9 milyar doların “kaybolması” bundan. Bu miktar, “karanlık hava araştırmalarına” gidiyor ve kimse hesap sormuyor.


GELECEĞİN YENİ SAVAŞ UÇAKLARI
Recon Platform: İnsansız. Uçuş süresi saatlerle değil, günler hatta haftalarla ölçülüyor. Enerjisini üzerindeki güneş panellerinden alıyor. Oldukça geniş. Amacı bir bölüğü bir yerden düşman mevzilerine taşımak.

Görünmez savaşçı: İnsansız savaş uçağı. Radarda ve çıplak gözle görülmesi neredeyse imkansız. Sessiz ve hafif.

Aurora: Geliştirilen uçakların en değerlisi. Ses hızının 6 katına çıkabiliyor (saniyede 2 km) Saldırıp geri döndüğünde düşman cephedeki askerler ne olduğunu bile anlamıyor
__________________
S_E_D_A_T Ofline   Alıntı ile Cevapla