Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2007, 19:57   #1
themadpol
 
themadpol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'a mesaj var

Beşiktaş'a mesaj varClick the image to open in full size.

Beşiktaş yönetimi bir yandan yabancı oyuncu transferi ile ilgili girişimlerini sürdürürken, diğer yandan da yerli futbolcu transferi konusunda çalışmalarını sürdürüyor. İlk olarak Ankaraspor'dan Hakan Arıkan'ı alan Siyah Beyazlılar Sivasspor'da oynayan Mehmet Yıldız'ı renklerine katmaya hazırlanıyorlar.

Bu futbolcu için önümüzdeki günlerde Sivasspor Kulübü'ne resmi teklifte bulunmaya hazırlanan Beşiktaş Kulübü'nün Mehmet Yıldız için şimdiye kadar herhangi bir girişiminin olmadığı öğrenildi. Kırmızı Siyahlı ekibin başkanı Mecnun Otyakmaz Beşiktaş'tan Mehmet Yıldız ile ilgili şimdiye kadar bir teklif almadıklarını ve bu oyuncunun bonservis bedeline henüz karar vermediklerini söyledi.
Adı Beşiktaş ile anılan Mehmet Yıldız ise Siyah Beyazlı kulüpte oynamak istediğini belirtti. Yıldız "Türkiye'deki 4 büyük kulüpten biri olan Beşiktaş'ta seve seve oynarım. Kim oynamak istemez ki. Ama bugüne kadar ne bana, ne de menajerime bir teklif gelmedi. Sivasspor ile 1 yıl daha mukavelem var. Eğer kulübümle anlaşma sağlarlarsa Beşiktaş'a giderim" dedi.


04.06.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
themadpol Ofline