Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2007, 20:49   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Malatya OFTAŞ'ın peşini bırakmıyor

Malatya OFTAŞ'ın peşini bırakmıyor

Türk Telekom Lig A ekibi Malatyaspor, şampiyon olarak Turkcell Süper Lig'e yükselen Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'un peşini bırakmıyor.
Kulüp basın sözcüsü Serkan Birer, yaptığı yazılı açıklamada, Gençlerbirliği OFTAŞ SPOR ile Gençlerbirliği Kulübü arasında bağlantı olduğunu, konunun takipçisi olduklarını belirtti.

Eski Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı'nın, bugün bir gazeteye yaptığı açıklamada, iki kulüp arasında ilişki tespit edilmesi halinde OFTAŞ Spor'un Süper Lig'de oynayamayacağını belirttiğini ifade eden Birer, açıklamasında Bıçakçı'nın şu sözlerine yer verdi:
''Yıllar önce Bursaspor'un 2. Lig'de oynayan B takımı 1. Lig'e çıkmış, fakat federasyon bunu tescil etmemişti. Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'un durumu da buna benziyor. Aşağı yukarı aynı durum. OFTAŞ Spor'un tüzel kişiliğinde Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın ya da diğer yönetim kurulu üyelerinin bağlantısı saptanırsa hukuken bir ihlal söz konusu olur. Cavcav ya da herhangi bir üye daha önce oradaki yönetimde bulunmuş mu? Bunların iyi araştırılması lazım. Futbolculara da bakmak lazım. Ücretsiz olarak OFTAŞ Spor'a gönderilmişler mi? Eğer federasyon böyle bir yanlışı bulursa OFTAŞ Spor'un Süper Lig'de oynaması mümkün olmaz.''
Serkan Birer, iki kulübün adreslerinin aynı olduğunu, kulüp başkanı Turgay Kalemci'nin aynı zamanda Gençlerbirliği Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi olduğunu futbol federasyonuna yazdıkları yazıda belirttiklerini kaydetti.


04.06.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla