Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-06-2007, 20:54   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Milliler Brezilya'ya hazır!

Milliler Brezilya'ya hazır!

Brezilya ile bir dostluk maçı yapacak olan A Milli Takım, son hazırlığını karşılaşmanın oynanacağı Signal İduna Stadı'nda yaptı. Koşuyla başlayan idman çift kale maçla sona erdi

Maçın oynanacağı Signal İduna Stadı'ndaki antrenman öncesi Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, futbolculara röportaj izni verdi. Gazetecilerin karşına geçen futbolculardan Rüştü, Bosna-Hersek maçında takım olarak hatalı olduklarını belirtti.

Fatih Terim'e çok teşekkür ettiğini ifade eden Rüştü, ''Ben 6.5 aydır yoktum. Son 2 hafta kendi takımımda oynamak istememe rağmen hocam beni oynatmadı. Fakat Fatih hocam bana güvendi ve kadroda yer verdi. Bunun için teşekkür ederim. Ayrıca, Fatih hocamın da dediği gibi bu takımı biz buraya getirdik, yine biz götüreceğiz. Yapılan hatalardan dolayı Türk halkından özür dileriz'' dedi.

Tuncay ise yapılan eleştirilere katılmadığını belirterek, ''Biz sahaya çıktığımız zaman ne transferi, ne de tatili düşünürüz. O anki maçı düşünürüz. Hocamızın da belirttiği gibi bu takımla şampiyonaya gidecek yine biziz. Grupta ikinci olarak gidecek ülke bizi ilgilendirmiyor'' diye konuştu.

Milli takıma yapılan eleştirinin hiç birisinin kendisini etkilemediğini kaydeden Servet Çetin de, ''Sonuçta bir maç kazındığımızda en iyisi biz oluyoruz. Bir maç kaybettiğimizde ise en kötüsü yine biz oluyoruz. Önümüzdeki maçlardan sonra bu eleştiriler yine değişecektir'' dedi.

Milli takım, antrenmanda ise koşunun ardından çift kale yaptı. Futbolcuların morallerinin yerinde olduğu gözlenirken, teknik direktör Fatih Terim'in oyunu sık sık durdurarak futbolculara taktik verdiği görüldü.

Fatih Terim ayrıca, antrenman öncesi yabancı kanallara İngilizce konuşarak röportaj verdi.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla