Ya arkadaslar bu haber ne kadar yalanda olsa Carrusca iyi bir oyuncu.
Maradona gelecegin yildizlarini sayarken üc isim verdi;
1. Gonzalo Gerardo Higuaín 19 yasinda ve sezon ortasinda bildiginiz gibi Real Madrid 12 milyona aldi ve 2013 senesine kadar imza attirdi.
2. Fernando Rubén Gago 21 yasinda ve sezon ortasinda bildiginiz gibi Real Madrid 20,5 milyona aldi ve onuda 2013 senesine kadar imza attirdi.
3. Marcelo Adrián Carrusca 24 yasinda ve bildiginiz gibi sezon baslamadan 2 milyona Galatasaraya transfer olmustu.
Carrusca Galatasaraya gelmekle hayatinin en büyük hatasini yapmistir. Gerets eger onu kullana bilseydi onun neler yapabilecegini hepimiz görürdük.
Arjantilli arkadaslarim Galatasaraya küfür eder hale geldiler, böyle bi oyuncuyu bitirdikleri icin.
Hee bize gelsinmi sorusuna gelince; suan icin lazim degil ve yabanci sinirlanmasi zaten böyle bi transfere yol birakmiyor. Ama iyi bi oyuncu oldugu ortada, sadece Galatasaraya gelerek kendini yakti. Sinirlama kalkarsa gelebilir. Ayni dili konustugu takim arkadaslari olacagindan bizde kendini dahada iyi hiseder ve sonunda oynamaya baslar.
__________________ Who is IT? IT is Fenerbahce! KIRICI DEGIL YAPICI OLALIM LÜTFEN |