Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2007, 13:30   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Hedef, Beşiktaş ve G.Saray'ın gençleri!

Hedef, Beşiktaş ve G.Saray'ın gençleri!

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ''Güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarımız devam ediyor'' dedi. Uygun Fenerbahçe'nin aksine Beşiktaş ve G.Saray'ın gençleri ile ilgilendiklerini de ifade etti.
Uygun yaptığı açıklamada, bu sezon mücadele eden kadronun büyük bir bölümünü koruduklarını belirterek, bu kadroya takviyeler yapmak için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Bu kapsamda yardımcıları ile birlikte kadroya uygun, ihtiyaç duydukları mevkilere genç ve yetenekli futbolcular aradıklarını anlatan Uygun, tespit ettikleri futbolculardan kulübün bütçesine uygun olanları kadroya dahil etmeyi planladıklarını kaydetti.

-BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY'IN GENÇLERİ TAKİPTE-
Basında özellikle Fenerbahçeli bazı genç futbolcuların Sivasspor ile adının anılmasının hatırlatılması üzerine Uygun, Fenerbahçe'nin genç yetenekleri ile ilgilenmediklerini belirterek, ''Çünkü biz Fenerbahçe'nin oyuncuları ile ilgilendiğimiz zaman bazı spekülasyonlar ortaya çıkartılıyor. Fenerbahçe'nin aksine biz Beşiktaş'ın ve Galatasaray'ın gençleri ile ilgileniyoruz. Bu takımların kadrosunda yer bulamayan, gönderilmesi planlanan gençleri takip ediyoruz. Güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarımız devam ediyor'' diye konuştu.

Şu anda dış transferde anlaşma sağladıkları bir oyuncu olmadığını, araştırmalarının sürdüğünü ifade eden Uygun, iç transferde ise sözleşmesi sona eren oyuncularla anlaşmaların sağladığını, geçen sezonki kadronun büyük bir oranda korunduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin eski Hırvat futbolcusu Milan Rapaiç ile de ilgilenmediklerini, tecrübeli futbolcuyu yaşlı olduğu için transferde düşünmediklerini anlatan Uygun, genç,yetenekli ve uzun yıllar kırmızı-beyazlı ekibe hizmet edecek oyunculara yöneldiklerini ifade etti.

Sivasspor'a transferi ile ilgili haberler çıkan Elazığsporlu orta saha oyuncusu Erman Kılıç ile ilgilendiklerini doğrulayan Uygun, bu oyuncu için istenen rakamın yüksek olması nedeniyle transferden vazgeçtiklerini söyledi.

Sivasspor'un başarısı için en iyi şekilde çaba gösterdiklerini belirten Uygun, kırmızı-beyazlı ekibe gönül veren herkesi kulübe maddi ve manevi destek olmaya çağırarak, ''Destek gelirse başarı da gelir. Ne kadar destek, o kadar büyük hedef, o kadar büyük başarı. Biz Sivasspor'un başarısı için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz'' dedi.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla