Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2007, 08:55   #1
havali_cocuk
 
havali_cocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Unhappy Kleber'SON' - Karar Aleyhimize Çıkmış

FIFA'ya başvuruduğumuz Kleberson konusunda alehimize karara çıktı

Vicente del Bosque konusunda CAS'tan darbe alan ve konuyu İsviçre Federal Mahkemesi'ne götüren Beşiktaş, Kleberson konusunda da sıkıntıya düştü. Brezilya'da yayınlanan ElGlobo gazetesinin internet sitesinde yayınlanan flaş haberde, FIFA'dan Kleberson lehine karar çıktığını, Brezilyalı oyuncunun Santos ile anlaşma yaptığı duyuruldu. Futbolcunun menajeri de "Davayı kazandık" açıklaması yaparak, siyah-beyazlılardan kopan Kleberson'un bonservis bedeli olmadan Santos'a gittiğini açıkladı.

Luxemburgo istedi
6 ay ödeme yapmadığını ve parasız bıraktığını öne sürerek, FIFA'ya bu konuda belgeler sunan oyuncuyu FIFA'nın haklı bulunduğunu öne süren haberde, Kartal'ın uzun süre para vermediğinin ispatlandığı belirtildi. Bu gelişmenin ardından Santos ile flört eden Kleberson'un da anlaşma sağladığı belirtildi.
Teknik Direktör Luxemburgo tarafından istenen oyuncunun hafta başında basın önünde imza atacağı ve Santos formasını giyeceği kaydedildi. Luxemburgo, Kleberson'un kendilerine bonservisi elinde geldiğini ve parası konusunda da kendisiyle anlaştıklarını ifade etti.
Beşiktaş'ta çok zor günler geçirdiğini açıklayan Kleberson ise "6 ay boyunca İstanbul'da aç kaldım. Ancak FIFA'nın kararı futbol yaşantımı devam ettirmemi sağladı" dedi.

----------------------------------------------
Vicente del Bosque'de başımıza büyük bela oldu.. Artık bu şekilde gelişen her olayda CAS yöneticileri aleyhimize kararlar yağdırır...
__________________

Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!
havali_cocuk Ofline