Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-06-2007, 12:26   #6
faruksahin88

faruksahin88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

UYUYALIM ARKADAŞLAR

Tunceli'yi duman almış
Şehit kanı durmaz akar
Ateş düştüğü yeri yakar
Uyuyalım arkadaşlar.
lay la lay lay lay lay

Sesimizi hiç kimse duymasın
İmralı’da ki adi sakın ölmesin

Hatırladınız değil mi Gençlik Marşı’nı , Yürüyelim arkadaşlar lay lay lay felan diye devam
ediyor. Nereye yürüyorsun lan diye soran oluyormu hiç? Yok anca yürüyelim, gülelim, eğlenelim.
Dink ölsün yürüyelim, Ömrünü yalan yazıları ve türlü sahtekarlıklarıyla geçiren gazete
yazarları ölsün yürüyelim , papaz ölsün yürüyelim , apo ölsün yürüyelim.Gazete başlıkları
malum ... Durdurun bu çeteleri, milliyetçilik yükseliyor, aman ülke elden gidiyor . Yok ya vay adiler vay. Benim içim yanıyor niye yürümüyor kimse, hani nerde HEPİMİZ MEHMETÇİĞİZ
pankartları nerde nerde.

Cumhuriyet mitingleri geldi aklıma . Aman laiklik elden gidiyor , Cumhuriyet yıkılıyor. Koşun
miting alanlarına. Kurtarın Cumhuriyeti. üç beş asalak asılsız iddialarla milyonlarca insanı
sokaklara dökmüştü. Dost müttefiklerimiz desteklemişti bu yürüyüşleri. Düşündüm ki tamam oldu
işte, bizim millette bir araya gelme çabası var. Demek ki ciddi bir iş olsa gerçekten herkes
uyanacak. Vay aptal kafam. Şuursuz üç beş dengesiz yürüyor bende bunları bilinçli Türk milleti
sanıyorum, başlarına almışlar bide çoban A.D.D başkanı profesör bilmem ne, Allahsızın biri.

Leyleğin ömrü lak lakla geçer bizim ömrümüzde lik lik le geçiyor sağcılık, solculuk, alevilik,
sünnilik, laiklik, çağdaşlık lık lık lık lik lik lik.Uyumayın diyorum kimse çıkıp yürüyormu
yollarda, kaç tane miting duydunuz? durdurun artık bu kanı diye. O miting meydanlarını
dolduran milyonlar nerede.

Bunca şehit, bunca yıkılan yuva, öksüz kalan bebekler, eşsiz kalan gelinler, gözyaşı dinmeyen
analar. Daha yetmedimi ulan yetmedimi. Nerde güçlü Türk ordusu Nerde Dünyanın karada en güçlü
ordusu. Neredesiniz korkaklar.... emir gelmedi değil mi yukarıdan. Giremezsiniz tabi Irak’a.
Benim de iyi vatandaş olmak için, ülkesine yakışır bir Türk genci olmak için sarfettiğim çaba,
harcadığım emek, ne olacak? Hakkımı nasıl helal edeyim bu insanlara.

Bu ne sessizlik, bu ne duyarsızlık.Üç günde unutmalar niye ey gafil millet.Malatya’da meydana
gelen olaylar olsun Dink’in öldürülmesi olsun kimse bu cinayetleri masum birer cinayet olarak
kabul etmedi. Satılık medya hep arkasında kim var bunların diye sordu soruşturdu en az bir ay
düşmedi gazete başlıklarından.
Ulus'ta şehit olanlar, yaralananlar ne çabuk unutuldu görüyor musunuz? Tunceli daha dündü neden
unutuldu. Bu cinayetlerin arkasında kim var niye sormuyorsunuz medya mensupları satılık
adiler. Biliyorum ne kadar güçlü olduğunuzu. Terör terördür Niye ayrım yapıyorsunuz ?
Aşşağalık bir gazeteci öldürülüyor bölücülük yaptı diye omuzlarda taşınıyor
Mehmetçik tam tersi bütünleştirmek için çırpınırken öldürülüyor üç günde unutuluyor.

Allah’ım çok korkuyorum! insan sessizlikten bu kadar korkar mı? Korkuyorum, bir zaman sonra
Saddam’ın Bağdat’taki anıtları devrildiği gibi Ulus meydanında Atatürk’ün Anıtı da devrilir mi
diye.

VATAN ASIKLARI ALINTIDIR

Konu faruksahin88 tarafından (10-06-2007 Saat 12:28 ) değiştirilmiştir..
faruksahin88 Ofline   Alıntı ile Cevapla