Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2006, 02:18   #1
kyros06
 
kyros06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
F.Tekke `Beşiktaş`tan da Teklif Aldım

10 gün sonra gidebilirim
Bu sene ayrılmam kulübün yararına. Alacak olan bonservis ödeyecek. Yöneticiler ve kulüp de kendisini düşünmek zorunda

Yurtdışına transferim bir hafta sonra netleşebilir. Trabzon'da hedef olarak çok fazla yukarılarda olacağımı düşünmüyorum

Herkes Fatih Tekke'nin peşinde... Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş hatta Avrupa kulüpleri. Transferin en flaş ismi ise konuşmak için AKŞAM'ı seçti. İşte başta Fenerbahçeliler olmak üzere tüm futbol kamuoyunun merakla beklediği Fatih Tekke'nin transferi ile ilgili düşünceleri:

Bana gelen teklifleri sadece ben biliyorum ama alakasız şeyler yazılıyor, söyleniyor. Takımını mı satıyor falan filan, gitmek mi istiyor, nedir sıkıntısı gibi şeyler söyleniyor ve taraftara karşı zor durumda bırakılıyoruz.

Fenerbahçe'nin teklifi doğru. Yalan diyemem. Teklif olduğunu biliyorum ama konuşulmuş hiçbir şey yok. Teklif menajere geliyor, ben henüz konuşmadım. Galatasaray ve Beşiktaş'tan da teklif var. İstemeleri de normal. Önemli olan kulübün tavrı ne olacak? Avrupa olursa kesinlikle ayrılırım. Bu sene olmazsa seneye kesinlikle ayrılacağım. Bu ayrılma kararında yaşadıklarım da etkili. Her gün insanın sağını solunu kontrol ederek yürümesi mümkün değil. Bir futbolcu için de, ailemiz ve sevdiklerimiz için de kolay değil. Zor günler yaşadık ama atlattık.

Yurtdışına transferim bir hafta, 10 gün sonra netleşebilir. Dünya Kupası'nın bitimini de bekliyor Avrupalı takımlar. Bizim için de çok kötü oldu zaten Dünya Kupası'na gitmemek. Türkiye'deki takımlara gitmeyi düşünmüyorum. Türkiye'nin dışında bir yerde oynamak istiyorum. Türkiye'de her türlü sıkıntıyı yaşadık. Bizim de futbol hayatımız bitiyor. Ahmet, Mehmet için de futbol hayatımı ve geleceğimi tehlikeye atamam.

Bu sene ayrılmam kulübün yararına. Bu sene olursa alacak olan bonservis ödeyecek. Bir dahaki sene sözleşmem bittiği için böyle bir şey olamayacak. Türkiye Avrupa gibi değil. Burada futbolcu kendi takımından başka bir takıma gitse hain olarak nitelendiriliyor.

Nobre, Beşiktaş'ta çok faydalı olur. Türkiye şartlarında çok faydalı bir forvet, çok beğeniyorum

kaynak:akşam

kyros06 Ofline