Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2006, 08:49   #1
Kartal-35
 
Kartal-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Marsilya'dan JT`ye teklif

Başarılı çalıştırıcı, Marsilya Kulübü Başkanı Pape Diouf’a, "Beşiktaş’la anlaştım. Başkan Yıldırım Demirören ile görüşme yapmanız gerekir. Eğer o izin verirse bu iş olur" dedi.
Click the image to open in full size.
BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Jean Tigana tatilini yaptığı Marsilya'da transfer teklifi aldı. Siyah beyazlı kulübün 3 yıllık 6 milyon 250 bin Euro'ya anlaşma yaptığı Tigana'ya, Marsilya Kulübü Başkanı Pape Diouf takımının başına geçmesini önerdi.

Etik olmaz

Tigana, Beşiktaş Kulübü ile anlaştığını Diouf'a söylerken, "Başkan Yıldırım Demirören ile görüşme yapmanız gerekir. Eğer o izin verirse bu iş olur. Ben sözleşmeme her zaman sadık birisiyim. Marsilya benim için de çok önemli bir kulüp ama başka bir kulüp ile görüşmem etik olarak yanlış olur" diye konuştu.

Teknik direktör Jean Tigana ile yollarının ayrılması halinde B planının hazır olduğunu ifade eden ikinci başkan Murat Aksu şöyle konuştu:

"Beşiktaş'ta her zaman B planı vardır. Fakat Beşiktaş yönetimi olarak Tigana'yı bırakmayı düşünmüyoruz. Ama aksi bir şey olursa Sayın Del Bosque'yi getiren bizler, kariyeri olan başarılı bir teknik adamı yine getirebiliriz."

Alternatif Scolari

Siyah beyazlı yönetime yakın çevreler Jean Tigana'nın Marsilya'ya gitmesi halinde Brezilyalı teknik adam Scolari'nin ön plana çıkacağını iddia etti. Kongre üyesi Celal Kolot'un yakın arkadaşı olan ve adı şike söylentilere karışan Juventus Teknik Direktörü Capello'nun da gündeme gelebileceği ifade edildi.

(İsmail Er-Hürriyet)
__________________


Kartal-35 Ofline