Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-06-2007, 18:34   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Kulübünden Tuncay'a şok suçlama

Kulübünden Tuncay'a şok suçlama
Click the image to open in full size.
Fenerbahçe Asbaşkanı Uslu: 'Tuncay'ın beyni yıkanmış' dedi.
11 Haziran 2007 Pazartesi 16:09

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu, sözleşmesi sona eren Tuncay Şanlı'nın takımda kalmasını istediklerini belirterek, ''Tuncay'ı bırakmak istemiyoruz, ama onun beyni yıkanmış'' dedi.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki basın odasında Wederson ile yapılan imza töreninden sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Uslu, Tuncay'ın durumuyla ilgili soru üzerine, ''Tuncay'ı bekliyoruz. Tuncay bu takımın kaptanı. Onu bırakmak istemiyoruz, ama bugün bir gazetedeki haberi görmediniz mi? Onun beyni yıkanmış'' diye konuştu. Mahmut Uslu, yeni sezon için iyi bir takım kurduklarını, bu takımda Tuncay'ı da görmek istediklerini kaydetti.
''ALİ'NİN DURUMUNUN NETLEŞMESİNİ BEKLİYORUZ''
Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu, geçen sezon Antalyaspor'da forma giyen Ali Bilgin'e de teklif yaptıklarını söyledi. Ali'nin transferiyle kulüp başkan vekili Nihat Özdemir'in ilgilendiğini ifade eden Uslu, ''Teklifimizi yaptık, Ali'nin durumunun netleşmesini bekliyoruz. Galiba Fransa'dan da bir kulüp Ali'ye transfer teklifinde bulunmuş, ama bu konuyu ikinci başkanımız takip ediyor'' dedi.

AA
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla