Konu: ---FM---
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2007, 12:56   #1
aysberg1937

aysberg1937 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

---FM---

Arkadaşlar dünyada ve türkiyede en cok oynanan tabiki FM.özellikle erkeklerin.ben bu konuda FM de hangi takımla oynadıgınızı hangi oyuncuları begendiginizi,gelecek vaadeden oyuncuları yazalım diyorum.bi nevi bilgi paylaşımı yapalım.benden başlayalım

1_oynadıgım takım:1.sezonda beşiktaş şimdi ise kayseri

2_sevdigim türk oyuncular:gökhan ünal,m.topuz,ergün teber,servet cetin,ugur uçar,ugur yıldırım,temur altunhan(onsuz fm olmaz),okan yılmaz.sergen yalcın,ilhan mansız...

3_gelecek vaadeden ve ucuza kapatabileceginiz türk oyucuları:ergün teber,ugur uçar,^^emre köroglu^^(gs alt yapısında mutlaka alın) sercan ermiş

4_sevdigim yabancılar:van hesselink,gago(oyunda boca da alın),freddy adu,ricardinho,alex de souza,zelenka,pancu(oyunda mükemmel),makoun,zokara,emana,mavuba

4_gelecek vaadeden yabancı oyuncular:freddy adu.arturo lupoli(yine kesin alın dedigim oyunculardan),evandro roncatto,anatoli todorov,hatem ben arfa,downing,lennon(bu ikisi biras pahalı ama paranız artınca mutlaka alın derim)

arkadaşlar simdi sözü sizlere bırakıyorum.sizin oyuncularınız kim?ama fazla uçmamak şartıyla
aysberg1937 Ofline   Alıntı ile Cevapla