Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2007, 17:32   #1
rico81
 
rico81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 SİZECE DEMİRÖREN'İN MAKALELE GEREMİ HELGUERA VE TUNCAY GİBİ YILDIZLARI GETİREBİLCEKMİ

permalink

tribalfootball.com - Fenerbahce keen on Chelsea striker Shevchenko da dünkü habere göre fb Real madrid e fiat soruyomuş...tam de Beşiktaş ın görüştüğü zamana denk gelmiş....!!! sırf Beşiktaş almasın parayı arttıralım diye yapıyorlarsa..yazıklar olsun.....

Fenerbahce check on Real Madrid defender Helguera
tribalfooball.com - June 11, 2007
Click the image to open in full size.
Real Madrid defender Ivan Helguera is the subject of interest from Fenerbahce.

Fener had a delegation at Real Zaragoza to watch Helguera in action in Madrid's dramatic 2-2 draw.
After clinching a deal for Real star Roberto Carlos, Fener are now seeking talks with the Primera Liga leaders about a price for Helguera.
Click the image to open in full size.




Beşiktaş'tan sonra Makelele'ye PSG kancası...

İngiltere Premier Ligi takımlarından FC Chelsea'nin orta alan oyuncusu Claude Makelele'ye, Beşiktaş'ın ardından Fransız takımlarından Paris Saint German'ın da talip olduğu bildirildi.
İngiliz medyasında çıkan haberlere göre, dün Beşiktaş ile görüşen Makelele'yi PSG'nin teknik direktörü Paul Le Guen'in takıma kazandırmak istediği kaydedildi.
Le Guen'in Makelele'yi uzun zamandır tanıdığı ve ünlü futbolcuya 2 yıllık sözleşme önerdiği belirtiliyor.
34 yaşındaki Makelele'nin, FC Chelsea'de haftalık 70 bin sterlin aldığı ve İngiliz kulübün orta alanında çok oyuncu olduğu için satılabileceği ifade ediliyor.







arkadaslar benim bu demiorene inancım kalmadı makalele dediler simdi fiyatı dahada yukselti PSG talip oldu hala bişey yok ıvan helguera dediler fenerbahcede talip olmuş. yok tuncaymış yok Geremi 'miş ben bu transferler ınanmıyorum baskan getiremes getircek olan adam simdiye kadar coktan getirirdi .bizi Colin Kazım la kandırcaklar gene, baskanın ılk gunden beri transfer politikası yanlış ali gunes,mustafa dogan,nobre fb atık futbolcularını demiroren alıp burayı coplüge donusturcek john carew'in satılması yerine ailtôn'un alınması rızanın gitmesi ertugrulun gelmesi bunlar bastan asagıya yanlış ,yok fenere misilleme yapcam dıye ezikler tumeri aldılar baskan kıskandı r.carlosu getirdiler .kezjman,appiah,alexgibi yıldızları hala elinde yarın ezıkler bir baska bomba transfer yaparlarsa hiç saşırmayın (gudujonsen,trezeguet,henry) gibi VS...aradaki fark su kısaca sonuç (BİRİSİ DUNYA KULUBU OLMAK İSTIYOR) biriside misilleme yapmak istiyor)
__________________
Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz.
rico81 Ofline   Alıntı ile Cevapla