Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2007, 20:14   #10
themadpol
 
themadpol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

bu forumda geçen yıl geldiğinde rico için bu adam yıldız değil derken çoğunluk bana tepki koymuş, hatta bazıları özel pm atarak tuhaf tuhaf şeyler yazmıştı. Şimdi bakıyorumda carlos türkiyeye gelince rico felan beğinilmemeye başlandı. yıldız futbolcu takımını reklam yapan, en az 40-50 bin forma sattıran,geldiği günden günlden aylar yıllar geçmesine rağmen halen konuşulan adamdır. bakın rico adı sanı kalmıyor ortalıkta. Evet helguera bir yıldız. çünkü en azından real madridin kaptanı. Ama şu gerçekte varki hiç bir zaman roberto carlosun izini silemez.

Ne enterasan değilmi, bugün fener camiası hariç herkesin nefret ettiği aziz yıldırım ilk geldiği seneler hep baskı yedi. istifası istendi. o da geldiğnide şunu söyledi. ben ilk önce stadımı yapacam. tesislerimizi inşa edecem. kulüpte saygınlığımı kazanacam ondan sonrada başarı kovalayacağım.Futbolun türkiyede sahada kazanlımadığını öğrendim ona göre hareket edeceğim. ve ne entarasandırki şimdi bu şahsın getirdiği adamlar türkiyeye damga vurmaya ve yavaş yavaşta avrupaya damga vurmaya başladı. Nerdeyse futbol federasyonu ona bağlı çalışmaya başladı. Diğer büyük takımlar ise onun hamlelerine karşılık vermeye çalışıyor. Ben şahsen aziz yıldırımın şahsiyetini ve kişiliğini nefret edecek seviyede sevmiyorum. ama şu gerçeğide kabulleniyorum artık. Yaptığı stadı tesisleri yöneticilik tarzını istemeye istemeye takdir ediyorum. bu gün carlosu appiahı, van hojdonk'u alex'i, Anelka'yı hayal bile edemeyen türk seyircisi kim bilir daha kimleri izleme fırsatını yakalayacak. Ve adım gibi eminim aziz yıldırım bunları alıp satarken zarar etmiyor ve hatta kat kata parasını çıkarıyor.

Şunu artık sayın yıldırım demirörenden de bekliyorum. korkma git yıldızlara talip ol, istedikleri parayı ver, getir, forma 50 ise 100 iste kombine 100 ise 200 iste ama getir bu adamları. Bu taraftar alacağı forma ile kombine ile alacağı, tüm ürünler ile zaten verdiğinin kat kat fazlasını sana geri verecektir. Korkak davranırsan bana yıldız diye gidip sivastan Mehmet YILDIZ'ı getirirsen bu taraftar na forma alır ne kombine. Futbol bir şovdur ve bir kumardır. ya resti çekeceksin yada bu diyardan çekip gideceksin. ve bunun kararını çabuk vereceksin. çünkü rakiplerin avrupaya resti çekmeye başlıyor.Rakibin 34 düne gelmiş yıldız alıyorsa sen 24 ünüde olanı almaya çalış. 35 ine gelmiş elinde şişmeye yüz tutmuşunu değil faydalanmasan bile sattığın zaman para edecek yıldızlar peşinde koş.

bu yazı belki bazılarının hoşuna gitmeyebilir, kızabilir ama şunu unutmayınki istesenizde istemesenizde bunlar gerçektir. Türkiyede bugün bu isimler konuşuluyor ise bunda aziz yıldırım ın payı büyüktür. bunu kimse inkar edemez.
themadpol Ofline   Alıntı ile Cevapla