Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2007, 21:07   #1
themadpol
 
themadpol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
G.Birliği Trond Sollied ile anlaştı

Click the image to open in full size.
G.Birliği Trond Sollied ile anlaştı

Gençlerbirliği, yeni sezon öncesinde Norveçli teknik adam Trond Sollied ile prensip anlaşmasına vardı.
Yeni sezon öncesinde Ersun Yanal ile 3 yıllık sözleşme imzalayan ancak 2 gün sonra bu sözleşmenin feshedilmesiyle yeniden teknik adam arayışlarına başlayan Gençlerbirliği, 2 yıldır Olympiakos'u Yunanistan'da şampiyon yapan Norveçli teknik direktör Trond Sollied ile prensip anlaşmasına vardı. Norveçli teknik adamın önümüzdeki günlerde Türkiye'ye gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi. Oldukça başarılı bir kariyere sahip olan Sollied, bir dönem Avrupa Kupaları'nda aldığı sonuçlarla dikkat çeken
Norveç ekibi Rosenborg'un yanı sıra, Belçika'da Gent ve Club Brugge takımlarını çalıştırdı. Sollied, Club Brugge takımıyla 2 şampiyonluk yaşadı. Son 2 sezondur Yunanistan'ın Olympiakos takımını çalıştıran Sollied, burada da 2 şampiyonluk yaşadı. 48 yaşındaki teknik adamın yardımcılıklarını ise Christiaan Van Puyvelde ile Cedomir Janevski'nin yapacağı öğrenildi.

12.06.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA


Vallahi bu habere göre Türkiyenin şu an en kariyerli hocası oluyor. Tebrik etmek lazım. İlhan Cavcav arıyor tarıyor buluyor valla. Birde satmasa bulduklarını tavan yapacak ama parayı görünce dayanamıyor işte.
themadpol Ofline   Alıntı ile Cevapla