Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2007, 22:43   #1
themadpol
 
themadpol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ve Tuncay Şanlı M.Boro'da

Click the image to open in full size.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Tuncay Şanlı İngiltere'nin Middlesbrough takımıyla 4 yıllık sözleşme vardı. Yıldız futbolcunun menajeri Erdinç Şehit bu transfer karşılığında yıldız futbolcunun yıllık 2.2 milyon pound ücret alacağını söyledi.


12.06.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : DHA


Hangi takımla anlaşacağı merak konusu olan ve günlerdir gündemden düşmeyen Fenerbahçeli Tuncay Şanlı'nın yeni takımını herkesten önce Maraton.Com.Tr açıklıyor.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve sarı lacivertli yönetimle yaptığı görüşmede yeniden anlaşma yapmaya yanaşmayan Tuncay Şanlı, İngiltere'nin Middlesbrough takımı ile anlaştı.

İngiliz takımıyla 4 yıllık sözleşme imzalayan yıldız oyuncu, yıllık 2 milyon 200 bin pound alacak. Hedefleri arasında daha büyük bir kulübe gitmek olan Tuncay, sözleşmesine özel bir madde ekleterek, 5 milyon pound veren büyük bir kulübe transfer olabilecek.

Bu arada Tuncay'ın Middlesbrough'ya transfer olmasında öncü olan kişinin Anelka'nın menajeri olduğu öğrenildi.

Öte yandan İngiliz basınında çıkan haberlere göre Middlesbrough'nun yöneticilerinden Keith Lamb'ın sarı lacivertli oyuncuya imza attırmak için İstanbul'a geleceği de iddia edildi.

MARATON.COM.TR ÖZEL

Konu themadpol tarafından (12-06-2007 Saat 22:49 ) değiştirilmiştir..
themadpol Ofline