Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2007, 06:27   #3
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Click the image to open in full size.
GÖKHAN ÜNAL
Her şey bir Galatasaray maçıyla başladı. Gençlerbirliği Futbolcu Ticaret ve İşletme A.Ş.'sinin mamüllerinden olan Gökhan, siyah kırmızılılarda aradığını bulamayan pek çok meslektaşı gibi yüzünü Ankara'nın doğusuna çevirmişti. Kendisine sahip çıkan Kayseri oldu ve Hikmet Karamanlı sezonda takımı küme düşmekten kurtaran gollerde onun da payı vardı. Özellikle şampiyonluğa oynayan Galatasaray'ı son dakikada puan kaybına götüren kafa golüyle dikkatler onun üzerine çevrildi. Halbuki o gol uzun bir yolun kapılarını açıyordu.
Ertuğrul Sağlam ile başlayan yeni sezonda 9 numaralı formanın sadece numarasal değil sahadaki de sahibiydi. Nitekim 32 maçta attığı 25 gol ve kazandığı 'Gol Kralı' payesiyle de bunu yine sahada ispatladı. Herkes onun İstanbul'a dikey geçişini beklerken kral Kayseri'de kaldı. Milli takıma çağrıldığı zamanlar sakatlanması ise şanssızlığıydı. Yine de Atina'da zaferi getiren gollerden birinde onun imzası vardı. Bu yıl sakatlıktan çok çekti ama yine de 25 maçta attığı 16 gol ve kupadaki iki sayı onun ne kadar iyi bir sezon geçirdiğinin en iyi göstergesi.
Türkiye'nin son dönemlerde en çok öne çıkan forvetine 9 numarayı teslim etmek için bütün büyükler sırada. Ama hem Kayseri hem Gökhan, beraberliklerinin en azından bir sene daha süreceği yolunda açıklamaları sürdürüyorlar. Yine de spor sayfalarında ismi sıkça yer alacağa benzeyen Gökhan'ın yeni sezona hangi renklerle gireceğini herkes merak ediyor.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla