Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2007, 06:27   #4
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Click the image to open in full size.
MEHMET YILDIZ
İkinci Lig A Kategorisi takipçilerinin önerileriyle gündeme taşınan bir oyuncu olarak gözümüze çarptı Mehmet Yıldız. Play-Off'a kalıp Süper Lig şansını son anda kaybeden İstanbulspor'un en önemli silahıydı 2005-2006 sezonunda. Sivasspor'dan sezon ortasında kiralık geldiği Boğalar'daki bu patlamanın ardından Yiğidolar'a dönmesi kaçınılmazdı. Velhasıl dönüşü de muhteşem olan cinstendi.
Gerçi sezona yine çok iyi başladığı söylenemez. İlk 4 maçta forma şansı bulduktan sonra uzun dönem sahalara uzak kaldı. Ancak Bülent Uygun'un gelişi ve İnönü'deki o meşhur kafa golü, Diadora marka formayı kayıtsız şartsız Mehmet'in yapıyordu. Süper Lig'de 25 maçta 10 gol attı. Attığı gollerden ziyade, fiziği ve mücadele gücüyle sahadaki etkileri Mehmet Yıldız'ı daha çok ön plana çıkardı. En sonunda milli formayı da kapan Mehmet, Yunanistan ve Norveç karşısında oynama şansı yakaladı.
Mehmet Yıldız da sezon ortasında sözleşmesini uzatanlardan. 2008'de bitecek kontratı öncesi İstanbullular Sivasspor'un kapısını – ya da artık faks makinesi mi demeliyiz- aşındırıyor. İyi bir forveti gözü kapalı sahaya koymak isteyenler için 1981 doğumlu oyuncu iyi bir aday, ama bu çıkışını sürdürebilecek mi, onu önümüzdeki sezon göreceğiz.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla