Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2007, 06:28   #5
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Click the image to open in full size.
ALİ BİLGİN
Bu sahalarda adı yeni bir oyuncu Ali Bilgin. Yılmaz Vural'ın 2006 yazında tutup gurbetten Antalya'ya getirdiği yeteneklerden olan Ali Bilgin, sahadaki performansıyla hocasını yanıltmadı. Gerçi son maçtan birkaç gün evvel kaçışıyla lanet okunmuş olsa da, transfer spekülasyonlarında adı en çok geçen Ali Bilgin bu listede yer almayı hak ediyor.
25 yaşına kadar Almanya'da forma giyen Ali, son olarak Rot Weiss Essen'de oynuyordu. Antalyaspor'un orta sahasının sağ kanadına demir atan Ali Bilgin, özellikle Fenerbahçe'ye her iki maçta da gol atarak, Türkiye'de adından bahsettirmenin birinci kuralını yerine getirmiş oldu. Ancak şükürler olsun ki kulüplerimiz eski usul transfer uğraşlarını geride bıraktılar; sadece gol imza için yeterli olmuyor. Ali Bilgin de zaten sahada bunu inkar etmedi. Sadece gollerle değil oynadığı oyunla da transfer peşinde koşan takımların birinci hedefi oldu.
Üstelik son olarak takımıyla anlaşmasını da tek taraflı feshederek serbest kaldı ve artık iyi bir transfer yapacağını kesin olarak öngörebiliriz. İstanbul'un üç büyüklerinin alenen peşinde olduklarını açıkladıkları Ali Bilgin için Fransa'dan da adaylar olduğu söyleniyor.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla