Lincoln: Süper teklif yaptılar
Can Tongo / Fanatik 13 Haziran 2007

Schalke'nin Brezilyalı yıldızı, "Galatasaray gerçekten müthiş bir teklif yaptı. Umarım kulüpler anlaşır. İstanbul'a gelmeyi gerçekten istiyorum" dedi. Danışmanı açıkladı
Fenerbahçe’nin Roberto Carlos’u renklerine katmasının ardından yıldız transferi için düğmeye basan Galatasaray’da gözler tamamen Lincoln’e çevrildi... Sarı-Kırmızılılar, Schalke ile sözleşmesi devam eden Brezilyalı yıldızın bonservis sıkıntısı dışında tüm sorunları çözdü.
Lincoln transferdeki son dakika gelişmelerini anlatan Schalke Başkanı Rehberg’in danışması Adem Çukur, "Galatasaray, Lincoln ile görüşüp anlaştı. Bu konuda sorun olmadığını yakından biliyorum. Lincoln, gelen cazip teklif sonrasında Galatasaray formasını giymeyi kabul etti" diye konuştu.
Sorun fiyatında
Lincoln, “Galatasaray gerçekten müthiş bir teklif yaptı. Umarım kulüpler anlaşır. İstanbul’a gelmeyi gerçekten istiyorum” derken, Çukur tek engelin bonservis fiyatı olduğunu dile getirdi. Adem Çukur, şöyle devam etti: “Başkan Rehberg için, Lincoln bu takımın en önemli isimlerinden birisi. Yeni sezonda Avrupa’da önemli hedefleri var. Eğer Schalke hem başarı, hem de para kazanmak istiyorsa, Lincoln’ün de kadroda yer alması gerekiyor. Ama Rehberg, Lincoln’ü iyi bir fiyata satıp, parasını garantilemek istiyor. Bu rakam yaklaşık 8-8.5 milyon Euro.”