Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2007, 20:40   #13
themadpol
 
themadpol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Colin Kazım bilmecesi!

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Gülnaz Arsel, son dönemde adı siyah beyazlı kulüple sıkça anılan Colin Kazım Richards konusunda açıklama yaptı.
Yönetim Kurulu Üyesi Gülnaz Arsel, Colin Kazım ile Beşiktaş arasında son olarak Pazartesi günü menajerler aracılığıyla bir görüşme olduğunu ve Beşiktaş'ın son teklifini o gün yaptığını dile getirdi. Arsel şöyle konuştu: "Biz Colin Kazım ile şu an ilgilenmiyoruz. Son olarak geçtiğimiz Pazartesi günü futbolcunun menajeri ile görüşüp bir teklif sunduk. Daha sonraki günlerde hiçbir şekilde temasımız olmadı. Bizim Londra'da bulunan transfer komitemiz tamamen farklı futbolculara yönelmiş durumda. Bu futbolcunun Beşiktaş'a gelip gelmemesiyle bir ilgimiz yok. Başka kulüpler bu oyuncuyla görüşebilir, ancak yine söylediğim gibi biz son teklifimizi Pazartesi günü yaptık ve o günden bu yana bir görüşmemiz olmadı."
Öte yandan Beşiktaş adına Londra'da transfer çalışmalarını yürüten Başkan Yıldırım Demirören ile yöneticilerden Celal Kolot ve Mario Berk, yarın 16.30'da İstanbul'a dönecekler. Heyetin, kesinlik kazandırdığı bir transfer olmadığı belirtilirken, yarın öğle saatlerine kadar son çalışmalarını yapıp, Türkiye'ye dönecekleri öğrenildi.

sporx.com


COLIN KAZIM, BEŞİKTAŞ'A MI, F.BAHÇE'YE Mİ? 13 Haziran 2007 20:31Click the image to open in full size.
Colin Kazım Richards'ın Fenerbahçe ile anlaştığı haberlerine sarı lacivertli kulüpten yalanlama geldi. Akşam saatlerinde milli oyuncunun önce Fenerbahçe daha sonra da Beşiktaş ile anlaştığı yönünde ortaya çıkan çelişkili haberler üzerine görüştüğümüz fakat adının açıklanmasını istemeyen sarı lacivertli kulübe çok yakın bir isim, Colin Kazım Richards ile ilgilenmediklerini açıkladı.

"Colin Kazım madem o kadar iyi bir oyuncu neden İngiltere'de bir piyasası yok. Futbol oynadığı ülkede neden ona kimse talip değil. Böyle olaylarla Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin arasını bozamazlar. Bunlar menajerlerin oyunu" diyen kaynağımız, milli oyuncu ile anlaştıkları iddiasını yalanladı.

GÜLNAZ ARSEL DE İDDİALARI YALANLADI!..

Bu arada bazı basın organlarında, Colin Kazım Richards'ın Beşiktaş ile anlaştığı yönünde haberler çıkması kafaları karıştırdı. Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Gülnaz Arsel'in "Colin Kazım Richards'ı transfer ettik" dediği şeklinde iddialar ortaya atılırken, Arsel yaptığı açıklamada böyle bir beyanatta bulunmadığını söyledi.

MARATON.COM.TR ÖZEL

Konu themadpol tarafından (13-06-2007 Saat 21:18 ) değiştirilmiştir..
themadpol Ofline