Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-06-2007, 02:14   #1
can
 
can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Barusso Beşiktaş’ta

Barusso Beşiktaş’ta
İsmail ER 14 Haziran 2007 Click the image to open in full size.Siyah beyazlılar, Inter, Milan ve Arsenal gibi takımları da peşinde koşturan Rimini’nin fizik ve teknik kapasitesi üst seviyedeki Ganalı oyuncusuyla el sıkıştı.

YABANCI transferi için Avrupa’yı didik didik eden Beşiktaş, aradığı yıldız adayını İtalya’da buldu... Başkan Yıldırım Demirören’in tam yetki verdiği Celal Kolot ile Mario Berk, Serie B ekibi Rimini’nin 23 yaşındaki Ganalı yıldızı Ahmed Apimah Barusso’yla her konuda el sıkıştı. Ganalı efsane oyuncu Abedi Pele’nin tavsiyesi üzerine dünyanın en zor ligi İtalya’ya gelen defansif orta saha oyuncusu, teknik ve fizik gücüyle dikkatleri üzerinde topluyor.

2003’te Manfredonia’yı amatör ligden Serie C’ye çıkararak yıldızını parlatan, Fransız Deasilly’nin teknik, vatandaşları Muntari’nin fizik, Michael Essien’in de savaşçı gücüne sahip Ganalı futbolcu, Inter, Milan, Arsenal, Fiorentina, Newcastle Utd ve Messina’nın da transfer listesinde yer alıyor. 1.84 metrelik boyuyla hava hakimiyeti de bulunan Barusso’nun bonservis bedelinin 3 milyon Euro olduğu belirtildi.

Sakatlığı öncesi oynadığı 8 maçta döktüren, Juventus ve Bologna karşılaşmalarında ’MVP’ seçilen, gelecek vadeden Ganalı yeteneğin, Bologna’ya attığı harika gol hala hafızalarda. Başkan Yıldırım Demirören "Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam’ın tavsiyesi üzerine İngiltere, İspanya ve İtalya’da arayışlarımızı sürdürüyoruz. Şu anda 3 alternatif isim üzerinde duruyoruz" dedi.
__________________
can Ofline