Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-06-2007, 02:17   #1
can
 
can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Türkiye ayağa kalkacak

Türkiye ayağa kalkacak
İsmail ER 14 Haziran 2007 Click the image to open in full size.Başkan Yıldırım Demirören, Avrupa’da 4 yıldız oyuncu ile görüştüklerini belirtirken, "Getireceğimiz oyuncu genç ve süper olacak" diye konuştu.

BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, yabancı transferinde çok titiz davrandıklarını belirtirken, "Avrupa’da 4 yıldız oyuncu ile görüştük. Getireceğimiz isim genç ve süper olacak" dedi. Yönetici arkadaşları Celal Kolot ile Mario Berk’in İngiltere, İspanya ve Portekiz’de temaslarda bulunduğunu anlatan Demirören, şunları söyledi:

"Alacağımız oyuncu mevcut kadrodaki futbolcularımızdan daha istikrarlı ve teknik olmalı. Bu nedenle teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam ve ekibinin de onaylayacağı süper bir yabancı oyuncu getirmeyi düşünüyoruz.

Taraftarımız kombine biletlerini şimdiden almaya başlasın. Getireceğimiz oyuncu Türkiye’yi ayağa kaldıracak." Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner ise teknik direktör Ertuğrul Sağlam’la yarın bir araya gelerek sözleşmesi biten İbrahim Üzülmez, Ali Tandoğan, Ali Güneş, Mustafa Doğan ve Mehmet Sedef’in durumlarını konuşacak.

Yetenekli yıldız avı

Öner,
Beşiktaş alt yapısından sorumlu Mehmet Ekşi, Necdet Ergün, Ömer Gülen, Fikret Demiral, Sarp Yiğit, Metin Uzun ve Gürsoy Yalçın ile toplantı yaparak yetenekli yıldız oyuncuları belirleyeceklerini ifade etti.
__________________
can Ofline   Alıntı ile Cevapla