Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-06-2007, 13:36   #1
Mete13
Banned
 
Mete13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Linderoth 3 yıl Galatasaray'da

Galatasaray'ın yeni transferi Tobias Linderoth, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kendisini 3 yıllığına sarı-kırmızılı formaya bağlayan resmi sözleşmeye imza attı.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.NTVSPOR ve Ajanslar
Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.

Galatasaray, İsveçli Futbolcu Tobias Linderoth ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen ve Galatasaray yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in de katıldığı törende İsveçli futbolcu kendisini sarı-kırmızı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Tecrübeli futbolcu Galatasaray'a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek, ''Galatasaray gibi büyük bir kulüple anlaştığım için gururluyum. Galatasaray çok büyük bir kulüp. Her oyuncu burda oynamak ister. Buraya gelmek benim için önemli bir fırsat. Çok çalışarak başarılı olacağıma inanıyorum'' dedi.

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Karl Heinz Feldkamp ile ilk kez çalışacağını belirten Linderoth, ''Feldkamp'ın Galatasaray'da daha önce önemli başarılar kazandığını biliyorum. Galatasaray hakkında çok iyi şeyler duydum. Bu da benim seçimimi kolaylaştırdı. Türk futbolu iyi düzeyde milli takım ve kulüplerin başarısı bunu gösteriyor. Gelmeden Risp ile de konuştum. O da bana iyi şeyler anlattı'' diye konuştu.

Tobias Linderoth, çalışmayı seven bir orta saha oyuncusu olduğunu dile getirerek, ''Görevim yer tutmak ve top kapmak. Daha sonra da hucumdaki arkadaşlarıma yardımcı olmak. Uyum sorunu yaşayacağımı sanmıyorum. Önemli olan ilk adımı atmaktı. Bunu yaptım, sonrası daha da kolay olacak'' ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı takımda 6 numaralı formayı giyecek olan İsveçli futbolcu, Galatasaray'da daha önce Hasan Şaş, Hakan Şükür ve Song'un ismini duyduğunu ifade etti.

Yönetici Haldun Üstünel, Linderoth'un futbolculuğu ve karekteriyle Galatasaray camiasına yakışan ve Galatasaraylılığın ruhuna uyan bir futbolcu olduğunu belirtirken, Adnan Sezgin de anlaşmanın hem Galatasaray'a hem de İsveçli oyuncuya hayırlı olmasını diledi.

''ÖNEMLİ İSİMLERLE GÖRÜŞÜYORUZ''
Törende Galatasaray'ın gündemindeki konular hakkında basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Adnan Sezgin, transfer çalışmalarında önemli gelişmeler olduğunu belirterek, ''Önemli isimlerle görüşüyoruz. Bazılarında çok önemli noktalara geldik. Sonuca ulaşınca bilgi vereceğiz'' dedi.


Transferlerde bazı gelişmelerin basına yansımasının olumsuz sonuçlarını yaşadıklarını ifade eden Sezgin, ''Belli bir aşamaya gelmeden açıklamayı uygun bulmuyoruz. Aksi durumda basındaki yansımalarıyla ilgili bir çok olumsuz gelişmeyle karşı karşıya kalabiliyoruz. Önemli isimleri transfer etmek kolay olmuyor. Bunun için sistemli ve ciddi bir çalışma yapmak gerekiyor. Yaz kampına gitmeden önce büyük oranda transferi bitirmeyi düşünüyoruz'' dedi.

Kaleci arayışlarının olmadığını ve görüştükleri yerli futbolcuların da olduğunu belirten Sezgin, ''Gökhan Ünal ile ilgilendiğimiz doğru. Kayserispor'a istediğimizi bildirdik. Onlarda satmayacaklarını bildirdiler. Artık bu onların tasarrufu'' diye konuştu.

''TAHKİME GİDECEĞİZ''
Adnan Sezgin, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından kendilerine verilen 5 maçlık seyircisiz oynama cezasına itiraz edeceklerini söyledi.


Sezgin, ''Alınan karara itiraz etmek bizim yasal hakkımız. Bunun için tahkim kurulu dahil bütün mercilerde hakkımızı arayacağız'' diye konuştu.

.userRating,.doThis{padding:6 0 6 0;background-color:#F3F3F6;border-bottom:solid 1px #A4ABC1;border-top:solid 1px #A4ABC1;width:460;} .t1{font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;} .b{font-weight:bold;} .f11{font-size:11px;} .c000{color:#000000;} .bulletRedSmall{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;color: #CC0000;font-size: 65%} .textMedBlack{font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:70%;line-height:140%;font: normal; color: #000000} .dSp{width:135px;padding-right:10;margin-left:10px} .dIc{height:20px;vertical-align:middle}
Mete13 Ofline