Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-06-2007, 13:54   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gökhan Udinese'de!

Gökhan Udinese'de!

İsviçre'de bu sezon Şampiyon olan FC Zurih'te top koşturan 23 yaşındaki Gökhan İnler, Italya'nin Serie A ligindeki Udinese'ye transfer oldu. Çifte pasaportlu orta saha futbolcusu Gökhan İnler bu sezon sahaya yansıttığı güzel futbol ile göze girerken, gösterdiği performansla takımının şampiyonluğunda da söz sahibi oldu.
Gökhan İnler 2005 sezonunda Isviçre'nin Aarau takımında top koştururken FC Zurih’in teknik direktörü Lucien Favre’in dikkatini çekmiş ve hemen FC Zurih`in kadrosuna alınmıştı. Lucien Favre, ayrılırken, FC Zurih yönetimine Gökhan için; "Onu herhangi bir kulübe kaptırmayın daha kendisi çok genç, ondan uzun yıllar istifade edersiniz" diye görüş belirtmişti.
İnler, son olarak da İsviçre milli takımının Arjantin ile oynadığı ve 1 - 1 berabere kaldığı özel maçta İsviçre milli takım formasıyla 90 dakika sahada kalmıştı. Udinese yöneticileri, İnler`i uzun zamandır izlediklerini ve kendisini çok beğendiklerini, takımlarının böyle bir orta saha oyuncusuna ihtiyaçları olduğu için transfer ettiklerini dile getirdiler.

Sporx'in Notu:
Bu sezon İsviçre Süper Lig'de 35 maç forma giyen Gökhan İnler, 1 gol atıp 6 asist yaptı. İki ayağını da iyi kullanan ve fizik gücünü sahaya çok iyi yansıtan Gökhan, 2004 yılında F.Bahçe ve Beşiktaş tarafından denenmiş ancak beğenilmeyerek geri gönderilmişti.

14.06.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : DHA
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline