Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-06-2007, 14:50   #1
bjkartal
Banned
 
bjkartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tribünler hop oturup hop kalkacaak

Türkiye’nin en genç teknik direktörlerinden biri olmasına karşın Beşiktaş’ta teknik direktörlük görevini üstlenen Ertuğrul Sağlam, geleceğe umutla bakıyor... Aslında hayli de iddialı konuşuyor... Ama kelimeleri özenle seçerek. Evet.. Aslında fazla söze gerek yok. Futbolculukta olduğu gibi teknik direktörlükte de şu ana kadar “Sağlam” bir performans çizen Ertuğrul Sağlam’la söyleştik. İşte sözleri: “Beşiktaş’ta öncelikle saha performanslarıyla taraftarları heyecanlandıran, taraftarları yerinde oturmaya fırsat bırakmayacak, hop oturup hop kaldıracak bir takım kurmaya çalışıyoruz. Camianın beklentilerine yanıt vereceğiz. Spor akademisi mezunuyum. Yedi senelik spor eğitimim, 21 senelik profesyonel futbolculuk dönemim var. Antrenörlük dönemimde hızlı bir yükseliş yaşadım. Bilgi birikimim ve deneyimimle bu yükü kaldıracağıma inanıyorum.”

“Her antrenörün gelmek istediği yerlerden birisi burasıdır. Antrenörlüğe başladığımda Beşiktaş’ı kendime hedef koymuştum. Sorumluluğumu biliyorum. Çalışacağız, fedâkarlık yapacağız, insanların güvenine layık olacağız”

EN İYİSİNİ HEDEFLİYORUM

“Ben bir işi yaparken en iyisini hedefliyorum. Öncelikle bizi başarılı kılacak şartları ön plana alıp, başarısızlığa sebep olacaklardan uzaklaşarak hedefe ulaşan bir yapım var. Çok sevinerek gördüm ki tüm camia sahiplendi bizi. Ben camianın bu desteği sonucunda başarısız olacağımıza inanmıyorum. Şimdi tabii bu konuyla alakalı birçok şey söyleyen oldu. Bizim hangi bütçelerle Kayseri’de neler yaptığımızı gördüler. Küme düşecek bir takımı beşinci yaptık. Bu sene de başarılı olduk. Taraflı tarafsız herkes Kayserispor’u sevdi, futbolundan zevk aldı. Bugün bir yerlere geldiysek, hak ettiğimiz içindir. İnşallah daha iyi yerlerde olacağız.”

“Her gün başkanımızla, Celal beyle, Ali beyle görüşüyoruz. Bizden habersiz transfer görüşmesi olmuyor. Hepsiyle fikir alışverişi yapıp ona göre karar veriyoruz. Onlara teşekkür ediyorum. Geçen seneki kadroya baktığımızda eksiklikleri herkes görüyor. Mevkileri açıkca söylemek istemiyorum. Üç dört tane futbolcunun transferi takıma büyük katkı sağlar. Kadromuz çok iyi ve genç. Elimizde yıldız olabilecek isimler var. Geçmiş dönemlerde bazıları gerçek performanslarına ulaşamadı. Ancak benim gelişimle bu isimlerin performansları artacak. Üç dört yıldız futbolcu çıkaracağız. Elimdeki yabancıların hepsi kaliteli isimler. Yeni sezonda onlardan faydalanacağız. Tayfur’la çalışmak istedim ama o yurtdışına gitmek istedi ona da saygı gösterdim.”

Ömer GÜVENÇ



ertuğul sağlam varken kazım mazım arıyacağımızı zannetmiyorum batuhan aydın gibi gençleri yıldız yap yeter bize fb ligden düşen takımların oyuncuları alsın biz alt yapımızdan oyuncu çıkaralım benimiçin en büyük transfer olur
__________________
armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir
çünkü o yıldız ayla beraberdir
bjkartal Ofline   Alıntı ile Cevapla