Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-06-2007, 17:05   #34
japsec

japsec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
themadpol´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
2 gün önce bu yorumu yazdım. 2 gün sonra iyice haklı çıktım. bir tarafta aziz yıldırım bir tarafta Demirören Yıldırım. birisi futbolcu alabilmek için ta ingiltereye futbolcunun veya menegerin ayağına kadar gidiyor ama eli boş geliyor. Diğer yıldırım ise makamında oturuyor futbolcu veya meneger ayağına geliyor, orada uyguladığı psikoloji ile etki yapıp iki dakikada 50-60 bin euronun hesabını yapmadan transferi bitiriyor. Carlos işinde biraz uzun uğraştı ama olsun sonuçta onuda aldı. Colin Kazım büyük futbolcu olur olmaz o tartışılır. Ama sen bu işi bitirmek için ta ingiltereye gittiysen ve elin boş dönüyorsan, elin adamı oturduğu yerden iş bitiriyorsa bu senin ve aciz yönetimin ayıbıdır. bunu taraftarına anlatamazsın izah edemezsin. Yok aslında açıklama yapmamışlar da siteler uyduruyorlarmış güldürmeyin adamı be. Desenize elimize yüzümüze bulaştırdık.
Tigananın babası öyle istedi gibi laflarına artık inanıyorum. sende yöneticilik bilgisi 0. Koskoca beşiktaş başkanı ayağa gitmez, makamına çağırır oturur konuşur. ha olur veya olmaz oda senin para gücüne ve ikna kabiliyetine kalmıştır.
4 yıldır yaptığın ne olumlu bir transfer, ne olumlu bir hoca seçimi ( ertuğrulu saymıyorum çünkü onuda sen getirmedin beşiktaş camiası getirdi) ne düzgün bir ekonomi politikası becerebildin. Kulübü kendine borçlandırdın. Hep rakibinin döküntülerini toplayarak şov yapmaya kalktın ama bak 14.06.2007 günü en sonunda çuvalladın. Ne diyim allah Ertuğrul sağlama- büyük beşiktaş taraftarına tüm camiaya sabırlar versin. çünkü çok eminim ki sabra çok ihtiyacımız olacak.

Eline ağzına sağlık...
japsec Ofline   Alıntı ile Cevapla