Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-06-2007, 22:40   #3
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Serhat aşkı bitmiyor!
Click the image to open in full size.İki sezondur ismi Beşiktaş ile anılan Serhat Akın için Kartal yine devreye girdi. Siyah-Beyazlılar, gurbetçi oyuncuyu kiralamayı planlıyor.


Köln’den ayrıldı
Sağ kanatta sıkıntı yaşayan Beşiktaş’ta gündem yine Serhat Akın... Rıza Çalımbay döneminde Siyah-Beyazlı kulübün kapısından dönen gurbetçi oyuncu, formasını giydiği Anderlecht ile büyük sorunlar yaşıyor. Geçen sezon Köln’e kiralık olarak giden Serhat, ikinci ligde bir sezon daha oynamayı istemeyince, Anderlecht’e dönmek zorunda kaldı. ilk yapılan görüşmelerde Belçika temsilcisi bonservis için kapıyı 3 milyon Euro’dan açtı...

Başkan: Gitsin
3 Milyon Euro gibi büyük bir ekonomik yükün altına girmek istemeyen Beşiktaşlı idareciler, Serhat Akın’ı kiralık olarak almak istiyor. Gurbetçi oyuncuyla yapılan görüşmelerin de olumlu geçtiği ve milli futbolcunun Kartal’a yeşil ışık yaktığı bildirildi. Geçen sezon kesin bir dille Anderlecht’ten ayrılacağını ifade eden Serhat’ın bu sözleri sonrasında, kulüp başkanı Stock, “Akın’ın yüzünü bile görmek istemiyorum” demişti.

Orhan YILDIRIM

Konu Adelaar tarafından (16-06-2007 Saat 00:55 ) değiştirilmiştir..
Adelaar Ofline