Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-06-2007, 00:30   #1
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bu yazın olmazsa olmazları

Bu yazın olmazsa olmazları Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.Yaz erken başladı. Yoksa siz hâlâ yaz gardırobunu tamamlamadınız m? Nelerin moda nelerin demode olduğunu kaçırdınızsa işte size bu yazın modasından geri kalmamak için edinmeniz gereken 10 giysi ve aksesuar

60�ların elbiseleri
Elbiseler bu yıl hiç kuşkusuz jean pantolonların pabucunu dama attı. Özellikle de 60 lı yıllardan esinlenen kolsuz, dar, diz üstündeki elbiseler hem rahatlığın hem de şıklığın temsilcisi. Platform dolgularla veya babetlerle tamamladığınızda trendy olmamak için hiçbir nedeniniz kalmıyor. Bu yazın en çok rağbet gören bir diğer kesimi de A kesimli elbiseler...

Yüksek belli pantolon
Düşük belin hakimiyeti kalkıyor. Özellikle jean firmalarında gördüğümüz beli hayli yükseltilmiş pantolonlar, onların yerini almaya başlıyor. Kumaş pantolonlarda da yüksek belli ve geniş paçalı olanları dikkat çekmek için ideal seçimler olabilir.

Şort
Bu yaz her boydan şort, vazgeçilmez bir giyecek oluyor. Hem ofiste giyilebilecek ceketle tamamlanabilen diz boyunda kumaş şortlar hem de günlük hayatımızın bir parçası olabilecek.

Beyaz çanta
"Büyük çantaların moda olduğunu zaten biliyoruz" diyeceksiniz. Ama bu yazın en popüleri hiç kuşkusuz beyaz çantalar... Her kıyafetle ve ayakkabıyla uyum sağlayan beyazlardan istediğiniz boyda bir tane edinmenizde fayda var.

Tahta bilezikler
Takı ve aksesuarda yılın trendi, kollarımızı süsleyen kalın tahta bilezikler. Birkaç tanesi arka arkaya takılan bu bilezikler, yaz elbiseleriyle ve şortlarla harika uyum sağlıyor. Farklı renklerde olanları da bir arada kullanabilirsiniz.

Metalik renkler
Gümüş, altın ve bronz herhangi bir şey giyerseniz bu yaz hiç demode olmazsınız. Sadece, ayakkabı, çanta gibi aksesuarlarda değil kıyafetlerde de metalik renklerin inanılmaz bir ağırlığı var.

Saç bandı
Bu yaz saçlarda tek başına güzel bir kesim yeterli değil. Bir saç aksesuarı gerekiyor. Saç bantları çok popüler. Saçta bir çiçek buketi gibi varmış gibi görünenler, puantiyeliler, balerin saçı görünümü veren ince bantlar çok ideal.

Herhangi sarı bir şey
Sarı bu yılın en gözde rengi kuşkusuz. Limon, neon, saman sarısı hemen her tonda bir sarı ile moda takipçisi görünebilirsiniz. Beyazla kombinlenen sarı bir bluz yaşamınızı kolaylaştıracak.

Platform ayakkabılar ve babetler
Moda takipçisi görünmek için mutlaka edinmeniz gerekiyor. Platform dolgular veya platform kalın topuklar rahatına düşkün olup da yüksek topukludan vazgeçmeyenlerin tercihi. Burun kısmı hafif açık olanlar yazın gözde parçaları.
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla